te koop

Deurne

146m²

€ 329.000

3 slaapkamers

te koop

€ 329.000

146m²

huis

Instapklare rijwoning met 3 slaapkamers 

 

Een eigen oprit, drie slaapkamers en een verrassende uitbouw die dit huis veel groter maakt dan je zou durven denken. Doe daar nog een tuin bij en je hebt een topper in Deurne. En voor de fervente shopper is er nog meer goed nieuws. Of eerder gevaarlijk misschien. Het Wijnegem Shopping Center en de Makro liggen op wandelafstand.

 

Onverwacht groot

 

Laat je niet misleiden door de gevel van dit huis. Wat klein en schattig lijkt, is eigenlijk ruim en indrukwekkend. Niet dat er ergens een magische deur verborgen zit. Het is de verrassende uitbouw die je in dit pand naar een extra dimensie brengt.

 

Binnenkomen doe je via een handige inkomhal. Even een sanitaire stop inlassen, kan hier makkelijk in het aparte toilet. In de leefruimte wordt het wel een beetje magisch. Er is het binnenvallende licht van het raam aan de voorkant, maar ook speciale sfeerverlichting. Die werd subtiel achter een vals plafond ingewerkt.

 

De eetkamer en de keuken sluiten aan op de living. Maar van zodra de zon haar warmte laat voelen, zul je gezellig eten vooral in de tuin willen doen. De grijze strakke tegels passen perfect bij de grijs-betonnen tuinmuurtjes. Hier beleef je outdoor living in moderne stijl met nog een leuk strookje groen en sfeerverlichting erbij.

 

Je komt voor verrassingen te staan

 

Ook op de 1ste verdieping val je om van verbazing. Drie superruime slaapkamers zijn niet alleen groot, maar ook heerlijk licht. Overdag toch. ’s Nachts zorgen de rolluiken voor zalige duisternis.

De badkamer sluit aan op de slaapkamer die achteraan ligt. Die is uitgerust met een ligbad en moderne douchekop, een handig badkamermeubel en plek voor je wasmachine.

 

En dan is er nog een verrassing. Een terras begot! Net voor je ochtendlijke douche even een frisse neus halen of je was buiten laten drogen terwijl je de volgende al insteekt. Kan hier!

 

Shopping time

 

Een nieuwe condensatieketel, isolatie van de achtergevel en dakisolatie… Gelukkig zijn hier de nodige grote werken al uitgevoerd zodat jij je portemonnee nog lekker gevuld kunt houden. Of dat lang duurt, weten we niet. Even gaan shoppen is vanaf nu namelijk letterlijk ‘even’. Je wandelt zo naar het Wijnegem Shopping Center en de Makro.

 

De rust opzoeken doe je tussendoor in je 2de achtertuin, Het Rivierenhof. Stress hoeft er trouwens helemaal niet te zijn. Zelfs potentiële parkeerstress is niet aan jou besteed. Op je oprit is er altijd plek.

 

 

Is lekker ruim en comfortabel wonen jouw prioriteit? Laat het ons weten via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

146m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Tuin:

Ja

Grondopp:

148m²

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

168 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

August van de wielelei 364 2100 Deurne

August van de wielelei 364 2100 Deurne

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw