te koop

Antwerpen

27m²

€ 129.500

te koop

€ 129.500

27m²

appartement

Hypermoderne studentenkamer met terras aan Slachthuissite

 

Investeren met het oog op de toekomst? Dat kan met deze gloednieuwe verhuurde (!) studio aan de opkomende Slachthuissite. Met de AP Hogeschool die hier binnenkort een campus opent en de moderne, hoogwaardige inrichting is dit een gedroomde verhuurplek.

 

Fancy kotleven

 

Het is bijna te gek voor woorden dat deze studio op de 2de verdieping ‘maar’ een studentenkamer is. Het gebouw werd in 2015 met de meest fancy en kwalitatieve materialen vormgegeven en is dus gloednieuw. De strakke gevel springt in het oog, maar blendt dankzij de rode bakstenen ook mooi met de andere huizen in de straat.

 

De strakke lijnen, de gegoten polybetonvloer, het betonnen plafond en de leuke lampjes die er verspreid over hangen, geven de plek een industriële look. Zo wordt het kotleven hier een loftleven. Not bad!

Het rauwe kantje wordt gecompenseerd door warme, houten elementen. Zo zorgt een houten blok, die en passant ook een handige kast is, voor een stijlvolle afscheiding tussen de leefruimte en de badkamer.

 

Alles in en op de kast

 

Hoewel slapen als student eerder een bijkomende noodzakelijkheid is, doe je dat hier toch bijzonder comfortabel. De hoogslaper bevindt zich boven op die handige houten kast en dat betekent geen ruimteverlies. Dat noemen we ‘Ikea-denken’. Want ja, de ruimte werd hier echt optimaal benut zodat je vooral kunt doen wat het studentenleven leuk maakt: vrienden uitnodigen en feestjes houden.

 

Oh ja, studeren moet natuurlijk ook af en toe gebeuren. Daarvoor werd een fancy bureaumeubel voorzien. Nee, sorry, no excuses!

 

Welke student kan zeggen dat ie een eigen balkon heeft en een kot met loftallures? Dat is de reden waarom deze kamers natuurlijk in no time verhuurd zijn. Dat gebeurt met een jaarcontract aan, tot hiertoe, 450 euro per maand. En verder… moet jij helemaal niks doen. Het gebouw heeft een syndicus dus ook voor jou komen die zorgeloze jonge jaren weer even om de hoek loeren.

 

Comfort in the block

 

De examens passeren hier eens zo vlot dankzij de perfecte omkadering. De studio heeft een eigen douche, met nieuw gordijn, toilet en lavabo met spiegel en je kunt je fiets veilig opbergen in de fietsenstalling in de kelder.

 

In de gemeenschappelijke keuken, die even piekfijn is als de studio, schudden de 14 studenten alle studeerstress van zich af, beleven ze eindeloze avonden en koken ze waarschijnlijk ook af en toe. De ingrediënten vinden ze om de hoek bij Albert Hein of Aldi. Als ze toch een extra spaarcent hebben vergaard, wandelen ze lekker chill naar een restaurant of café in de buurt.

 

 

Investeren en, zoals bij een diploma, levenslang van de opbrengst genieten? Geen examens doen, maar gewoon een mailtje sturen naar info@ugly.be. 

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

27m²

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

70.94 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

onder BTW stelsel

Nee

terras

1

xy coordinaten

51.2293347

4.4322216

EPC

70.94 kwh/m²/j

EPC

A

60

elektriciteitskeuring

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Lange Lobroekstraat 67 2060 Antwerpen

Lange Lobroekstraat 67 2060 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw