te koop

Antwerpen

54m²

€ 179.000

1 slaapkamer

te koop

€ 179.000

54m²

appartement

Sfeervol instapklaar appartement vlak bij Park Spoor Noord

Gezellige ruimtes, sfeervolle hoekjes, mooie parket, een speels niveauverschil. Ze maken dit startersappartement een ‘mine, mine, mine!’ van jewelste. Park Spoor Noord is je achtertuin en de garantie op hipness en een bruisend stadsleven.  

 

Gezellige city escape

De sfeer en gezelligheid van dit fijne appartement op de 2e verdieping komen je al tegemoet zelfs als je nog niet binnen bent. De leuke tegels en de grote raampartijen van de vier appartementen geven de gevel een bijzondere look.  

En dan wandel je binnen en voel je je gelijk thuis. Hoe dat komt? Door de in het oog springende schouw onder andere. Ze geeft samen met de mooie parket karakter en pit aan deze little city escape. Doe daar nog de witgekaleide bakstenen bij, overgiet het geheel met een gigaraam en leg het op een bedje van ochtendlijke zonnestralen en een leuk uitzicht en je hebt een cosy corner waar het hart van veel city lovers sneller van gaat slaan.

 

Klein maar piekfijn

 

Het appartement werd in 2017 volledig gerenoveerd en kreeg een nieuwe keuken en een tot-in-de-puntjes-badkamer met een moderne douche en een leuk badkamermeubel. Ook de dingen die je niet ziet, maar wel grote kosten met zich kunnen meebrengen, werden in orde gebracht: de elektriciteit is conform, de ketel is nieuw en het dak werd geïsoleerd. Oh ja, en de maandelijkse kosten liggen laag want er zijn maar 4 appartementen in het gebouw. Wat we al zeiden dus hè: i-de-aal.

 

Hoger, lager

De slaapkamer geeft het appartement een onverwachte wending. Via een trapje daal je af naar dromenland. Dat extra niveau geeft je nest extra karakter en een groter ruimtegevoel. Er schuilt zelfs nog een opbergruimte achter het gordijn op deze verdieping. Geen rommel in het zicht dus. Ben je een echt spullenmens? Dan kan je die ook nog kwijt in de kelder.  

De opgewaardeerde buurt tilt dit appartement dan weer figuurlijk naar een hoger niveau. In de straat zelf vind je de Brandbar voor hippe koffie, Crumbles & Beans voor homemade ontbijt en lunch en een klassieker voor de culinaire fijnproever: Bistrot du Nord.  

3, 2, 1, start! Grijp je kans en stuur ons een mailtje via info@ugly.be.

 

Lees meer...

Lees minder...

Lotte Hanze

lotte@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 515064

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

condensatie

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

54m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Voorkoop recht:

Ja

EPC:

153 kwh/m²/j

Lasten

Lasten:

€6.75

Details

kadaster

G1297M5

lasten eigenaar

6.75

kadastraal inkomen (€)

443

voorkooprecht

Ja

verdiepingen

3

bebouwde oppervlakte

53

xy coordinaten

51.2278371

4.4187161

keuken

Ja

kelder

Ja

EPC

153 kwh/m²/j

EPC

20170606-0001967281-1

water

Ja

gas

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

schrijnwerkerij

pvc

verwarming

condensatie

elektriciteit

Ja

Lange Dijkstraat 33 2060 Antwerpen

Lange Dijkstraat 33 2060 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw