te koop

Antwerpen

33m²

€ 99.000

te koop

€ 99.000

33m²

appartement

Volledig gerenoveerde studio met parkzicht op Linkeroever  

Nieuw, nieuw, nieuw! Dat is deze studio van 33 m2 knal aan de linkeroever van de Schelde. Zo nieuw dat jij nog helemaal zelf kunt kiezen hoe de keuken en de badkamer er mogen uitzien. De perfecte investering of de plek die jou het startschot van je volwassen leven geeft.

Geef er je eigen touch aan  

In deze studio kom je binnen met de blik op oneindig. En dat heeft 2 redenen. De badkamer en de keuken zijn nog niet geïnstalleerd. Van de leefruimte mag je nog de indeling leefruimte-slaapkamer maken. En dat betekent dat dit jouw uitgelezen kans is om die helemaal naar jouw hand te zetten. Jij kiest de materialen, de toestellen, de indeling en hoe alles eruit zal zien. Laat de interieurarchitect in jou naar boven komen en geef je eigen persoonlijke touch aan jouw nieuw hoogtepunt in je leven.

En daarmee geven we meteen de 2e reden prijs. Je zit hier op de 8e verdieping en die hoogte beloont jou met een zicht om u tegen te zeggen. En daarna ook oh en ah en wauw. Want wie kan er zeggen dat ie uitkijkt op een gigantisch natuur- en stadspark? En dan nog eens de Schelde erbovenop? Yep, jij binnenkort! Of jouw huurder.

Ben je zelf niet zo thuis in interieurinrichting? Geen probleem! Onze stylisten hielpen jou al een handje. Laat je inspireren door onze stijlvolle moodboards en ga zelf met de decoratiepluimen lopen.

Met oog op de toekomst

Zet de champagne al maar koud want dit is sowieso een topinvestering. Of je het nu wilt verhuren of hotel Mama & Papa wilt verlaten om op je eigen benen te gaan staan. Op deze plek is het comfort on point en word je behoed voor onverwachte kosten.

Hoezo? Wel, dit gebouw heeft alle grote investeringen achter de rug. Dat betekent – en hier volgt een stevige opsomming: het dak werd geïsoleerd in 2020, de zijgevels werden gerenoveerd en geïsoleerd, de leidingen werden vervangen, alle ramen zijn vernieuwd, een nieuw branddetectiesysteem werd geïnstalleerd, de lift is volledig conform en de elektriciteit is dat uiteraard ook.

Als klap op de vuurpijl krijg je er nog eens heel lage maandelijkse vasten kosten bij. 102 euro en 14 euro per maand als bijdrage aan het reservefonds. Dat is een all-in waar geen vakantiepromo tegenop kan. Dat is genieten, ontspannen én lekker sparen. Of jezelf regelmatig trakteren op uitjes langs de lichtjes van de Schelde natuurlijk.

Extra ruimtes

Wat je op het eerste zicht niet ziet, is dat deze stulp extra troeven in handen heeft. Verborgen ruimtes zou je kunnen zeggen. Zo zitten er in de leefruimte 2 ingebouwde kasten verscholen. Daarnaast biedt een handige fietsenberging een veilige en overdekte plaats aan jouw stalen ros en is er parkeerplaats zat voor het gebouw. Geef toe, daar droomt toch elke stadsbewoner van.

En dan hebben we het nog niet gehad over het terrasje waar je niet van weg te slaan zal zijn. 3 m2, als verlengstuk van jouw leefruimte, pal in de zon en met een onevenaarbaar zicht. Voel je die romantische avonden bij zonsondergang al komen? Zet je toch liever een stapje in de wereld? Dan zijn het strand van Sint-Anneke met z’n gezellige bars en restaurants en de zomerbar Café Kamyon de toekomstige places to be voor jou!

Heb je zin om hoge ogen te gooien met deze topinvestering? Wij helpen je graag! Contacteer ons snel via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

michelle@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 514938

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas

Dubbele beglazing:

Ja

Beschikbaar vanaf:

26/3/2021

Overzicht

Woonoppervlakte:

33m²

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2020

Algemene indeling

Terras:

Ja

Inlichtingen

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

321 kwh/m²/j

Details

renovatie

2020

verdiepingen

12

voorzieningen gehand.

Ja

terras

1

terras 1

4

xy coordinaten

51.2238538

4.3783247

EPC

321 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

lift

Ja

personenlift

dubbele beglazing

Ja

verwarming

gas

concierge

Ja

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

titel advertentie

Volledig gerenoveerde studio met parkzicht op Linkeroever

Halewijnlaan 51 2050 Antwerpen

Halewijnlaan 51 2050 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw