In optie

Antwerpen

95m²

2 slaapkamers

In optie

95m²

appartement

Ruim, instapklaar tweeslaapkamerappartement vlak bij Park Den Brandt

Mag het ietsje meer zijn? Die vraag mag je jezelf gerust stellen want dit tweeslaapkamerappartement heeft meer in petto dan wat je op het eerste gezicht zou denken. Je kunt er bijvoorbeeld een open keuken in maken of een 3de slaapkamer inrichten. Tot rust komen doe je in Park Den Brandt. Hoewel, stress heb je niet want de invalswegen liggen ook om de hoek.

Flexi ruimtes

De keuken is nu nog een aparte ruimte maar strekt zich makkelijk uit tot een open ruimte die mooi op de living aansluit. Gewoon die niet-dragende muur wegwerken en klaar is Kees. 

En ook de slaapkamers hebben dezelfde troeven. De 2 kamers kun je nog herwerken tot 3 ruimtes om in weg te dromen. Voor wie graag plannen smeedt, is dit appartement trouwens echt ideaal. Alles is on point om er in alle comfort in te trekken, maar wat extra’s zou deze 6de verdieping nog hoger doen scoren.

Van scoren gesproken. De EPC-waarde is er eentje om van te juichen. Met 141 ‘punten’ sleep je een topscore in de wacht.

Liefde op het eerste… uitzicht

Binnenwandelen doe je via een brede inkomhal. Jassen, schoenen en alle mogelijke accessoires krijgen hier hun eigen plekje in de ingemaakte kasten. Na één stap in de leefruimte word je ingepakt door een knaller van een uitzicht. Hier leef jij, maar ook de wereld rondom je komt hier elke minuut van de dag onder jouw toeziend oog tot leven. De prachtigste hemels en uren tuurplezier: check!

Gluren en turen kan op je mini-terrasje thuis, net naast de keuken, of tijdens een wandeling in de buurt bij Bistro Pompidou, Murni of in het kasteel van Park Den Brandt.

Investeren of gezellig wonen

Hoe deze 95 m2 het best tot z’n recht komt? Door erin te investeren omdat je door de prima ligging weet dat je een gegarandeerde return on investment krijgt. Of door er zelf in te gaan wonen natuurlijk. Ruil je een ruim huis liever om voor een gezellig appartement of voel je de nestdrang in jou opborrelen? Dan is dit pand een kolfje naar je hand.

Heb je je laten gaan in de Ikea of kun je geen afscheid nemen van de spullen die natuurlijk ooit nog van pas zullen komen? Ook daar weet dit appartement raad mee. Of liever de kelder. 4 privébergruimtes, 2 van 8 m2 en 2 van 2,5 m2, staan ter beschikking én zijn inbegrepen in de prijs.

Niet alleen dit appartement maar heel de blok is netjes onderhouden. Het dak en de lift zijn conform en met 200 euro aan maandelijkse kosten dek je mee de provisie voor de verwarming op gas, het water, het onderhoud, de syndicus en de verzekering. De enige extra investering die je moet doen, is de aankoop van de parkeerplaats beneden in het gebouw voor 12.000 euro en de autostaanplaats op de parking aan 10.000 euro.

Woon en investeer jij graag strategisch? Dan is dit jouw volgende zet. Laat het ons weten via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

michelle@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 514938

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

95m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Garages:

1

Parkeerplaatsen:

1

Kelder:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

185 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

855

dagvaarding

Nee

voorkooprecht

Nee

vonnissen

Nee

terras

1

terras 1

1

xy coordinaten

51.183691

4.3936091

bestemming gebouw

privé - eengezins

keuken

Ja

kelder

Ja

EPC

185 kwh/m²/j

EPC

B

20211206-0002505034-RES-1

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

parlofoon

Ja

lift

Ja

personenlift

dubbele beglazing

Ja

verwarming

collectief

gas

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

centraal

titel advertentie

Ruim, instapklaar tweeslaapkamerappartement aan Park Den Brandt

Kruishofstraat 142 2020 Antwerpen

Kruishofstraat 142 2020 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw