te koop

Antwerpen

93m²

€ 239 750

2 slaapkamers

te koop

€ 239 750

93m²

appartement

Gezellig, gerenoveerd en licht appartement in Antwerpse Expowijk

Authentiek en toch modern. Dit gerenoveerde appartement combineert het beste van twee werelden. En de ligging? Die is centraal en inspirerend. Dit sfeervol stekje is een trekpleister voor een koppel of een happy single die graag wat ruimte heeft want, yes, er zijn twee slaapkamers.

Authentieke, hippe hotspot

Achter een modernistische gevel met art-deco-elementen, op de 3de verdieping, gaat een supercharmant 90 m2-stekje schuil. Vanuit de stijlvolle traphal kom je in je eigen centrale hal. En die nodigt je gelijk uit om heel het appartement te verkennen. Elke ruimte van het appartement kan je namelijk van hieruit bereiken. Keuzestress! Of gewoon beginnen bij het begin. Dat kan ook.

Van zodra je binnenkomt in de leefruimte kom je ‘oh’s’ en ‘ah’s’ tekort. Dat licht, dat uitzicht, en waw… die schouw! Dit authentieke pronkstuk geeft deze ruimte instant een 10 voor sfeer en gezelligheid. Dit is trouwens een renovatie die met aandacht gebeurd is. Alles is perfect afgewerkt. Plantjes, kaarsjes, een kadertje hier en daar en je zit in een hippe hotspot.

Sleep ‘n roll

We keren even op onze stappen terug en duiken de lakens… euh, eerste slaapkamer in. Had je die vloer trouwens al gespot? Dit is parket zoals je hem wil: authentiek én opgeschuurd. De slaapkamer is ruim en biedt een prachtig en vooral ver uitzicht op de buurt. Geen grijze muren, maar interessante hoog- en laagbouw afgewisseld met grote bomen. Heerlijk wakker worden hier dus!

Is fris en monter opstaan een ver-van-jouw-bed-show (pun intended)? Ideaal want hier kan je van je bed recht in de badkamer rollen. Tegels wisselen hier de mooie parketvloer af. Da’s handig om te poetsen!

Lazy days

Het toilet werd strategisch goed bekeken. Het heeft twee deuren: eentje naar de badkamer en eentje naar de gang. En dat heeft een groot voordeel: je hoeft je badkamer niet op te ruimen wanneer je gasten ontvangt. Whoop whoop! Nu we het toch over deuren hebben: die kregen allemaal een make-over, maar met behoud van hun originele karakter. Zelfs de nieuwe klinken doen je dromen van weleer.

Party all night long

De 2de kamer is nu een logeerkamer, maar dat kan natuurlijk ook een bureau worden, een kinderkamer, een dressing of je haalt de muur naar de leefruimte weg en je maakt er een gigaliving van. Voel je ze komen, die gezellige feestjes?

Nu ja, eigenlijk is het hier elke dag feest. Van zodra de temperatuur het toelaat, eet je gezellig op het overdekte terrasje. Dat sluit mooi aan op de compacte en praktische keuken. Links heb je veel ruimte om te kokenop gas trouwens – en rechts een ruim aanrecht om alles te preppen. Een brekkie, lunch of een diner, dankzij het schattige tegelvloertje krijgt elk moment van de dag hier kleur.

En weg ben je

Als je hier de deur uitstapt, kan je letterlijk alle richtingen uit. Geef je ogen de kost terwijl je langs architecturale pareltjes of langs het groene Mastvest wandelt, pak de fiets naar het centrum, en parkeer hem veilig op je eigen plekje in de fietsenstalling, of neem trein, tram, bus om snel een eind verder van huis te geraken. Of de auto want de Antwerpse ring en de A12 zitten achter de hoek. De stad in- en uitrijden gaat hier vlotjes.

Geen gedoe

Nee, je hoeft hier geen rekening te houden met nakende kosten. Het dak en de lift maken de huidige eigenaars nog conform de recente normen. En het wordt nog beter: je hebt een eigen kelderruimte. De spullen die niet in de opbergkast in de gang passen, krijgen hier de ruimte die ze verdienen. Sit back, relax and enjoy!

Overtuigd van deze parel? Mail ons op info@ugly.be en maak een afspraak!

Lees meer...

Lees minder...

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

93m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

197 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Lasten

Lasten:

€150

Details

lasten eigenaar

150

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

vonnissen

Nee

verdiepingen

5

terras 1

2

xy coordinaten

51,1910757

4,3927502

toiletten

1

woonkamer

33

bestemming gebouw

privé - meerdere gezinnen

keuken

Ja

geïnstalleerd

slaapkamer 1

17

slaapkamer 2

10

kelder

Ja

EPC

197 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

parlofoon

Ja

lift

Ja

dubbele beglazing

Ja

schrijnwerkerij

pvc

verwarming

collectief

gas cv

riolering

Ja

telefoonbekabeling

Ja

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

Camille Huysmanslaan 66 2020 Antwerpen

Camille Huysmanslaan 66 2020 Antwerpen

Plan uw bezoek

woensdag 12/08/2020

16:00

maandag 17/08/2020

16:00

woensdag 12/08/2020

17:00

17:20

ManVrouw

Interesse?

ManVrouw