In optie

Antwerpen

148m²

€ 489.000

3 slaapkamers

In optie

€ 489.000

148m²

huis

Volledig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers in topbuurt

In 2015 gestript en in 2016 volledig gerenoveerd. Dat betekent nieuw, nieuw, nieuw, comfy, duurzaam en gelukkig ook geweldig prachtig. Yes, de vorige eigenaars hadden oog voor schoonheid en daar mag jij nu gewoon van genieten. Als de locatie dan ook nog eens een topscore krijgt, is meteen alle twijfel weg. Toch?

Bekijk het ruim

Dit huis trakteert! En wel op ruimtegevoel. Beneden werd de leefruimte, eetplaats en keuken één groot geheel en dat vertaalt zich gelijk in zalige openheid. Als dan achteraan een grote raampartij opdoemt, die dan ook nog eens een giga schuifraam blijkt te zijn, is het feestje compleet. Of nog niet? Ah nee, er is ook nog een tuin van 29 m2 met zo goed als geen inkijk en waar je zelfs in lijkt te zitten als je er niet inzit. Heu? Ah ja, door dat schuifraam hè. All included, baby!

Er is meer dan alleen gevoel van ruimte. Met z’n 148 m2 bewoonbare oppervlakte is er ook gewoonweg veel plek. Plek om iedereen een eigen slaapkamer te geven bijvoorbeeld. Het huis heeft er maar liefst 3 en dan nog een zolder die geen zolder lijkt omdat hij zo netjes is gerenoveerd. Die is nu een bureau, maar voor jou misschien een extra slaapkamer, een speelkamer of, lekker nineties, een chill out zone.

Maar er is ook plek voor alle spullen die ‘zeker binnenkort nog eens van pas komen’, maar eigenlijk al jarenlang in de weg liggen. Die mogen vanaf nu een eigen leven leiden in de ruime kelder. Iedereen content. Zelfs als je geen zin hebt om de was iedere week braafjes te doen, biedt die kelder soelaas. De aansluiting voor je wasmachine en droogkast zit daar. Dus niemand kan je betrappen op huishoudelijke luiheid.

Relaxmodus aan

Dat genieten hier prioritair is, is je misschien al duidelijk. Elk plintje, elk raam, elk hoekje is perfect afgewerkt en vraagt dus helemaal geen inbreng meer van jou. Het enige wat jij hoeft te doen is het zinnetje ‘ik moet nog even…’ vervangen door ‘ah, ik mag gewoon…’. In bad gaan bijvoorbeeld. Dat doe je hier namelijk alsof je op hotel bent. In de moderne badkamer staat (naast de inloopdouche) een vrijstaand bad met prachtige designkraan. Zelfs de schapjes om kaarsjes op te zetten, naast een plantje of twee, drie, zijn al voorzien.

Hippe koffies slurpen

Druk, druk, druk staat niet langer in jouw woordenboek. Tenzij dat je het niet kunt laten om je agenda te vullen met een boeiend sociaal leven. Dat niet doen is hier wel een uitdaging. Je zit vlak bij het Groen Kwartier dat roept om een koffietje te drinken, een lunchke te doen of zelfs een petanqueballetje te gooien. Maar ook om je hoek bij foodbar 22B slurp je van een hippe koffie, een ecologisch verantwoorde lunch of haal je een take-away-gerecht voor die avonden waarop je niet wilt koken.

Of je neemt de fiets en je zit na een trap of 1, 2, 3 in het centrum waar het walhalla aan winkels en hotspots op je zit te wachten. De tram kan natuurlijk ook. Ook daarvoor hoef je maar het hoekje om. Zeiden we al dat ook supermarkten, bakkers en, voor wie het liever exotisch wil, zelfs Poolse winkels zich op wandelafstand bevinden?

Op en top genieten is niet langer een plan B! 1, 2, 3: info@ugly.be

Lees meer...

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

michelle@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 514938

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

148m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2016

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Oppervlakte tuin:

30m²

Terras:

Ja

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

387 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

81

servitude

Nee

kadastraal inkomen (€)

866

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

vonnissen

Nee

renovatie

2016

oriëntatie van het gebouw

zuidoosten

gevelbreedte

4

voorzieningen gehand.

Ja

terras

1

terras 1

zuidoosten

xy coordinaten

51.2058268

4.4137423

toiletten

2

bestemming gebouw

privé - woning

keuken

Ja

volledig geïnstalleerd

zolder

Ja

kelder

Ja

bureau

Ja

EPC

387 kwh/m²/j

EPC

D

1818538

elektriciteitskeuring

Ja

28/10/2015

water

Ja

gas

Ja

parlofoon

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

gas cv

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

centraal

titel advertentie

Volledig gerenoveerde woning met 4 slaapkamers in topbuurt

Sint-Vincentiusstraat 25 2018 Antwerpen

Sint-Vincentiusstraat 25 2018 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw