Net verkoGt

Antwerpen

175m²

4 slaapkamers

Net verkoGt

175m²

huis

Zalig lichte woning met 4 slaapkamers en terras in Antwerpen Centrum

Che bello wordt jouw leven in de Montebellostraat. Cheesy? Misschien. Maar oh zo waar. Dit huis met 175 m2 bewoonbare oppervlakte is een droomplek voor wie wil profiteren van het leven in de stad en zich tegelijk ook graag terugtrekt in rust en comfort. Veel licht, veel mooie ruimtes en veel charmant gerenoveerde details moeten zelfs geen moeite doen om jou daarvan te overtuigen.

Pure feng shui

Schrik er niet van als er binnenkort iemand van een glossy interieurmagazine voor je deur staat. Dit frisse interieur past daar namelijk perfect in. Dat komt door die zachte, lichte parket in perfecte staat, de open, ruime living met bijzondere tussendeuren die schreeuwt om Scandinavisch design en de open, volledig geïnstalleerde keuken die met z’n zwart accent het hart van elke interieurliefhebber sneller doet slaan.

Maar ook door de feng shui in de badkamer en de slaapkamers die je zacht doen indommelen. Overal kloppen de details en komen de weloverwogen woonvibes perfect tot hun recht.

En dan wordt er zeker nog een extra rubriek gewijd aan het handige domoticasysteem. Dit huis is hot! En dat mag je gerust letterlijk nemen: de openhaard die in de mooie natuurstenen schouw zit ingewerkt, functioneert perfect dankzij z’n kwaliteitsvol afzuigsysteem.


Praktisch inzicht en esthetiek

Ook de praktische kant wordt hier belicht. De bureauruimte waar je én rommel kunt maken, dankzij het gigantische werkoppervlak, én alles kunt opbergen met dank aan de strakke ingemaakte kasten is daar een schoolvoorbeeld van.

Dat praktische inzicht wordt doorgetrokken naar zowat heel het huis. Zowel in het salon, de bureauruimte als in de slaapkamers zorgen ingemaakte kasten voor ongeziene rust in je hoofd. De gordijnen die op maat van elke ruimte gemaakt werden creëren een gezellige lichtinval die als een rode draad doorheen het huis loopt. De rolluiken brengen verduistering als het tijd is voor jouw schoonheidsslaapje of voor een avondlijke sfeer.

Alsof al die ingemaakte kasten het leven al niet schoon genoeg maken, krijg je er nog een zolder en gigakelder bij. Het motto ‘opgeruimd staat netjes’ hangt hier net niet op zo’n emaillen tegel, maar de wasmachine en de droogkast die mooi achter een gordijntje in de 2de badkamer verscholen staan, vormen een waardig alternatief.


Zonnebaden op de koer

De trend om van je buitenruimte een verlengstuk van je interieur te maken krijgt hier voet aan de grond. De zuidoost gerichte koer van 35 m2 krijgt bakken zonlicht en daar wil jij natuurlijk optimaal van profiteren. De ruwe baksteen van de omringende muren en het contrast met de frisgroene bamboe brengt instant vakantiesfeer in jouw urban garden. En zijn er dan echt geen geplande kosten waar we rekening mee moeten houden? Nope, we kid you not.

Is een schoon leven zoals in de interieurboekskes iets voor jou?
Claim jouw hoofdstuk en mail ons via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

michelle@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 514938

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

175m²

Aantal slaapkamers:

4

Aantal badkamers:

2

Renovatiejaar:

2010

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Grondopp:

120m²

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

284 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

K

1a20ca

servitude

Nee

kadastraal inkomen (€)

676

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

renovatie

2010

oriëntatie van het gebouw

zuidoosten

verdiepingen

3

gevelbreedte

5.75

voorzieningen gehand.

Ja

terras

1

terras 1

35

zuidoosten

xy coordinaten

51.208284

4.4089278

keuken

Ja

volledig geïnstalleerd

zolder

Ja

kelder

Ja

bureau

Ja

EPC

284 kwh/m²/j

EPC

C

1845089

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

parlofoon

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

gas

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

centraal

titel advertentie

Zalig lichte woning met 4 slaapkamers en terras in Antwerpen Centrum

Montebellostraat 37 2018 Antwerpen

Montebellostraat 37 2018 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw