Van ’t straat

Antwerpen

64m²

2 slaapkamers

Net verkocht

64m²

appartement

Trendy en licht 2-slaapkamerappartement midden in het stadscentrum

In het bijzondere Mikado-gebouw, tussen het Stadspark, het Centraal Station en het winkelcentrum, vallen heel wat stukjes mooi bij elkaar. De locatie is top, top, top. Centraler kan eigenlijk niet en het pand werd in 2010-2011 volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort. Een gedroomde plek als je wilt investeren of als perfecte eerste uitvalsbasis.

 

Let’s get local

De Mobi-score van 9,9/10 verraadt het al: de locatie van dit pand is uniek. Net zoals z’n uitstraling trouwens. Het Mikado-gebouw ligt tussen het Stadspark, de Leien, het Centraal Station en het Operaplein. Ja, dat is knal in het centrum, ja. Veel straffer gaat het niet worden. Vanaf nu kun je overal te voet naartoe.  Supermarkt? Te voet natuurlijk. Naar het station? Yep, te voet. Shoppen op de Meir? Doe je al wandelend. Richting theater of restaurant? Opnieuw met de voeten natuurlijk. Mocht je toch de fiets nemen, kan die in één van de twee inbegrepen ondergrondse fietsenstallingen.

De luxe van dit pand zit ’m niet enkel in de locatie. Het mooie, opmerkelijke gebouw uit 1962 werd in 2010-2011 volledig gerenoveerd. De trendy materialen die ze toen kozen, vallen op en zullen nog lang meegaan. Net zoals de elektriciteit. Die werd volledig conform geïnstalleerd. En de EPC-waarde van 213 is dan weer fijn voor je ecologische voetafdruk en je portemonnee.

Via de lift kom je aan op de 3de verdieping. Met het openen van de deur val je in huis, maar het is vooral het licht dat je ziet binnenvallen. De raampartijen aan de achter- en de zijgevel zijn de medeplichtigen.

 

Comfort all over the place

Multitasken is hier makkelijk. In de open keuken test je een nieuw gerechtje uit terwijl je uitgebreid over je dag vertelt aan je luierend of tafel dekkend lief. En dat doe je dan ook nog eens all-in. Keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, koelkast met diepvriesvak en een microgolf. Ze zitten allemaal mee in het pakket.

Na dat uitgebreide babbelmoment is het natuurlijk tijd voor ontspanning. Dat doe je languit in de zetel of misschien wel in de ruimte die zich naast de woonkamer bevindt. Die kun je inrichten als bureau, een 2de slaapkamer of gewoon een plek waar je in alle rust een boekje leest.

Je slaapwerk doe je in de master bedroom in het centrale gedeelte van het appartement. Even douchen of de was insteken kan in de badkamer die aansluit op de slaapkamer. En, handig handig, het toilet is apart en is zowel via de gang als via de badkamer te bereiken.

 

Gerust investeren of leuk wonen

Met dit pand kun je twee richtingen uit. Het is nu verhuurd en dus kan het voor jou een ideale investering met gegarandeerde inkomsten worden. Maar als je staat te popelen om op je eigen benen te staan, dan sta je hier in geweldige startblokken.

 

Knal in het centrum een pied-à-terre? Stuur ons snel een mailtje via info@ugly.be en grijp je kans!

Lees meer...

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

michelle@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 514938

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

gas cv

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

64m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2012

Algemene indeling

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

156 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

H

1218LP0077

kadastraal inkomen (€)

96

bewoner

Ja

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

1962

renovatie

2012

bebouwde oppervlakte

64

xy coordinaten

51.2154128

4.4149561

bestemming gebouw

privé - woning

bureau

Ja

EPC

156 kwh/m²/j

EPC

B

20211213-0002506970-RES-1.

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

videofoon

Ja

lift

Ja

personenlift

dubbele beglazing

Ja

schrijnwerkerij

pvc

verwarming

gas cv

riolering

Ja

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

woonkern

woonkern

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Maria-Theresialei 7 2018 Antwerpen

Maria-Theresialei 7 2018 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw