verkocht

Antwerpen

291m²

€ 787 000

6 slaapkamers

verkocht

€ 787 000

291m²

huis

Superruime woning met tal van mogelijkheden en grote zuidwest tuin 

Deze gezinswoning groot noemen is met zijn 6 slaapkamers, een extra achterbouw, een tuin van 175 m2 en maar liefst 291 m2 bewoonbare oppervlakte een gigantisch understatement. Als we je dan ook nog vertellen dat het pand pal in de gezellige Harmoniebuurt ligt en je in een vingerknip in het centrum staat én dat je mogelijks ook je praktijk of kantoor hier kan onderbrengen, dan weet je dat je met een knaller te maken hebt. Benieuwd? Snappen we!

 

Buurten in een topbuurt

 

Voordat we dit prachtige pand uit 1946 binnenstappen, nemen we je graag even mee op wandel in deze erg gegeerde Harmoniewijk. Want echt, hier wil je zijn. Gezellig ‘buurten’ bij de bakker, de slager, de viswinkel, de boekenwinkel,… is hier dagelijkse kost. Dit dorpje midden in de stad heeft alle troeven in handen om je dat thuisgevoel te geven waar je instant happy van wordt. Het is er heerlijk rustig, het Stadspark en Albertpark liggen in je achtertuin, het stadscentrum is je voortuin én je zit ook vlakbij de Anwerpse Ring, de Singel en de belangrijke uitvalswegen richting Brussel en Gent. Parkeren is hier geen issue want er is altijd plek in de directe omgeving. 

 

Leefruimte tot de 2de macht

 

Entrez! Laten we even beginnen bij het begin: in de inkomhal kun je kiezen. Ofwel neem je de trap naar boven, ofwel ga je gelijk naar de tuin via de lange gang, ofwel wandel je de leefruimte binnen. Laten we dat laatste doen. Je wordt gelijk verwelkomd in een megabrede living. De merbauparket in prima staat geeft de ruimte instant dat huislijke gevoel waar je helemaal blij en rustig van wordt. De leefruimte loopt door in de ruime eetkamer die je warm maakt om de tuin te gaan verkennen. Weer of geen weer, de grote raampartij en het ware lichtwalhalla zorgen ervoor dat je altijd van deze toptuin geniet.

 

Koken in duizend-en-een-nacht-stijl

 

Bij gezellige avonden hoort natuurlijk ook lekker eten. Als je zo’n keuken ter beschikking hebt, lonken die kookpotten, no doubt about that! Het staat op elk must-have-lijstje van de zichzelf respecterende kok: veel werkruimte. En dat heb je hier! Het werkblad in een prachtige natuursteen wordt geflankeerd door schitterende zelliges. Deze Marokkaanse wandtegels geven de keuken een exotisch tintje. En dankzij de vele kasten en opbergruimte kan deze stijlvolle touch nog meer shinen. Extra tof: aan het eiland kan de kok vergezeld worden door aperitievend gezelschap. Gezelligheid troef dus!

 

Grote, rustige zuidtuin met extra opties

 

Een tuin midden in de stad. Te zot voor woorden, toch? Dat hij dan ook nog eens naar het zuidwesten gericht is en omringd door groen en rust, maakt het helemaal too good to be true. En er is meer: er is ook een terras met blauwe hardsteen, een gezellige loungehoek achteraan in de tuin en geïnstalleerde tuinverlichting. Laat die zwoele zomeravonden maar komen. Hier kan geen zomerbar tegenop. Zag je dat gebouw al achteraan in de tuin? Nee, dit is geen veredeld tuinhuis. Dit is een werkruimte, een atelier, een bureau of – who knows – een wellnessplekje in wording. Met 22 m2 heb je tig opties.

 

Kamers, kamers en nog eens kamers

 

Tijd om de andere verdiepingen te verkennen. De eerste verdieping werd vroeger gebruikt als notariskantoor en tandartsenpraktijk. Om maar te zeggen: wederom ruimte te over. Vooraan vind je een badkamer, aan de twee zijkanten bevinden zich twee ruime slaapkamers en in het midden een gigantische dressing van 22 m2 met ingemaakte kasten. Wil je veel mensen te slapen leggen, dan kunnen dit gewoon slaapkamers blijven, maar je kunt er ook gewoon heel andere plannen voor smeden. Het ijzer is hier heet, zoals ze zeggen! Slapen kan dus ook perfect op de 2de verdieping want daar zijn nog drie slaapkamers. Twee van die kamers hebben bovendien aansluitend een badkamer. Yep, het leven is hier schoon.

 

EPC en modern wooncomfort: check!

 

In 2003 werd alles hier grondig gerenoveerd. Die make-over zorgt, samen met de dakvernieuwing van 2014 en het geïsoleerde aluminium buitenschrijnwerk, voor een gunstig EPC en zalig modern wooncomfort. De elektriciteit is conform de meest recente richtlijnen dus ook daarover hoef je je geen zorgen te maken.

 

Ben je razendbenieuwd om met dit pand live kennis te maken? Maak een afspraak!

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

291m²

Aantal slaapkamers:

6

Aantal badkamers:

3

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Tuin:

Ja

Oppervlakte tuin:

175m²

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

177 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadastraal inkomen (€)

1643

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

1946

gevelbreedte

6,2

xy coordinaten

51,2026

4,4055136

keuken

Ja

VS volledig geïnstalleerd

kelder

Ja

EPC

177 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

Ja

19/03/2020

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

condensatie

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

centraal

omgeving - autostrade

Ja

1400 m

omgeving - openbaar vervoer

220 m

Ja

Lange Lozanastraat 106 2018 Antwerpen

Lange Lozanastraat 106 2018 Antwerpen

Interesse?

ManVrouw