te koop

Antwerpen

72m²

€ 209.000

1 slaapkamer

te koop

€ 209.000

72m²

appartement

Prachtig stadsappartement met stijlvol karakter

Op de 7de verdieping van een indrukwekkend modernistisch art-deco-gebouw kom je thuis in grandeur. In dit éénslaapkamerappartement beleef je pure romantiek dankzij een bad op pootjes, prachtige houten vloeren en tegelvloeren en ruime kamers. Eens je buiten stapt, voel je het hart van de stad kloppen.


Architecturaal hoogtepunt

In een hoogtepunt – letterlijk – van de interbellumarchitectuur ligt op de 7de verdieping een appartement waar stijl de hoofdrol speelt. Het vertrekpunt voor de reis naar romantische tijden is de mooie en gezellige inkomhal. Van hieruit kun je alle kamers betreden en er is plaats voor een kastje, een spiegel, een kadertje hier en daar. Hier val je met de deur in de gezelligheid.

Stap je de living binnen, dan ben je sowieso blown away door de prachtige houten vloer en het vele zonlicht, dank je wel zuidoriëntatie! Samen met de originele glaspartij in houtwerk geven ze je het gevoel dat je hier een klein paleis betreedt. Kijk even uit het raam en waan je hier koning, of koningin, ter rijk.

Baden op z’n Frans

Blijf gerust nog even in die royal highness-sfeer want mannekes, die badkamer! Een Frans bad – ja, dat is met pootjes! – mooie metrotegels, een stijlvolle lavabo met een spiegel geflankeerd door leuke lampen en een prachtige tegelvloer. Dit is baden in stijl, quoi!

Die mooie tegelvloer maakt ook van de keuken een plaatje. Modern maar toch ook een tikje klassiek dankzij de gezellige, landelijke kastjes. Je hebt hier de ruimte om een klein tafeltje te zetten. Ideaal om de kok in kwestie met een glaasje te vergezellen of om je ontbijt tijdens de ochtendrush toch al zittend te nemen.

Bruisend leven

Dat je hier ’s avonds al dartelend je slaapkamer betreedt, daar zijn we wel zeker van. Hier is je deugddoende nachtrust verzekerd. Zeker als je weet dat alle ramen van dit appartement dubbel glas hebben.

Het bruisen van de stad komt je dus enkel tegemoet als je de deur uitgaat. De stad ligt hier letterlijk en figuurlijk aan je voeten. Winkels vind je allemaal binnen handbereik, het Groen Kwartier wordt ongetwijfeld jouw nieuwe favoriete plek om gezellig te kuieren en te brunchen en joggen doe je vanaf nu in het Stadspark. Zin in een rustig uitje? Doe een trein-tram-busdag of ‘vlieg’ de stad uit via de nabijgelegen invalswegen.

Zie je jezelf al flaneren in dit topappartement? Stuur ons snel een mailtje: info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

michelle@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 514938

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

72m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

203 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

F1341

11806

1a 85ca

dagvaarding

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

vonnissen

Nee

xy coordinaten

51.2049244

4.4167174

toiletten

1

bestemming gebouw

privé - woning

keuken

Ja

kelder

Ja

EPC

203 kwh/m²/j

EPC

C

20201012-0002326814-RES-1

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

lift

Ja

dubbele beglazing

Ja

schrijnwerkerij

hout of pvc

verwarming

collectief

gas

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

centraal

Isabellalei 3A 2018 Antwerpen

Isabellalei 3A 2018 Antwerpen

Interesse?

    ManVrouw