te koop

Antwerpen

138m²

€ 325.000

1 slaapkamer

te koop

€ 325.000

138m²

huis

Lichtrijke woning met garage in hippe woonbuurt

Stijlvol, slim gerenoveerd en licht. Dat is zowat de samenvatting van dit pand. En verrassend. Dat ook. Want een leuke indeling, onverwachte ramen en veel opbergruimte maken er een pareltje van. En als je “Markgrave” hoort dan weet je dat hier buitenstappen even gezellig wordt. Als je hier neerstrijkt, you’re here to stay. Da’s iets om rekening mee te houden.

Alles in de buurt

Prachtige huizen, gezellige straten, hotspots om te koffiekletsen, een lunch te verorberen of te pintelieren, scholen, de Colruyt en een schare exotische bakkers en winkels. Dit is een buurt die al jaren in trek is en nog altijd nieuwe restaurantjes en leuke winkels aantrekt. Als je hier neerstrijkt, you’re here to stay. Da’s iets om rekening mee te houden.

En als je even uitgekeken bent op Nordica, Copper, Mission Masala, Café Kamiel of Kolonel Koffie dan duik je je eigen keuken op de 1ste verdieping in. Die is namelijk praktisch as hell en prachtig as heaven. Ze is volledig geïnstalleerd, alle mogelijke vrije ruimte kreeg een kast.

Het binnenvallende licht krijgt vrij spel om recht de leefruimte in te knallen. Die gaat vanuit de keuken in één rechte lijn, en op schone parket, naar achter. Het ingemaakte kastmeubel slash dressoir geeft veel bergruimte maar ook cachet. De twee ramen vooraan zorgen voor nog meer licht. Nieuwe ramen trouwens. Die werden samen met het dak en een heleboel andere dingen in 2009 gerenoveerd en dat zou je niet zeggen. Pardon? Omdat de vernieuwing veel recenter lijkt hè. Alles is tot in de hoekjes en kantjes perfect onderhouden en het EPC is zalig zuinig.

Bye bye parkeerstress 

Als we het over de praktische kant van het huis hebben, dan zetten we de garage even in de spotlights. Wat ’n voordeel! Geen parkeerstress want jij rijdt je huis zonder verpinken binnen. En in die garage kun je ook je fiets en andere spullen kwijt. Geen zorgen als je nu ‘maar ik heb echt veel spullen’ denkt. Er is nog een berging. Naast de garage stockeer je massa’s gerief en je wasmachine en droogkast.

De was terug netjes op z’n plek leggen doe je, via de mooie houten trap, op de 2de verdieping. Je raadt het al. Hier is plaats voor kasten, kasten en nog eens kasten. Oh ja, en ook voor een groot tweepersoonsbed. Deze ruimte is groot, licht en krijgt extra charme door de schuine muren en de kurkvloer.

De badkamer is hier letterlijk out of the box. Als een ruimte in een ruimte sluit ze mooi aan op de slaapkamer. Een ligbad, een groot badkamermeubel met, uiteraard, opbergkastjes, en een net hangtoilet spelen er de hoofdrol.

 

Wil jij zalig wonen in een zalige buurt? Laat die ‘ja’ weerklinken via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

michelle@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 514938

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

138m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2009

Algemene indeling

Garages:

1

Grondopp:

48m²

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

225 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

servitude

Nee

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Nee

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

renovatie

2009

verdiepingen

2

gevelbreedte

5.3

voorzieningen gehand.

Ja

garage

1

xy coordinaten

51.20091

4.39707

keuken

Ja

volledig geïnstalleerd

wasplaats

Ja

EPC

225 kwh/m²/j

EPC

C

1740240

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

parlofoon

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

condensatie

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

centraal

woonkern

titel advertentie

Lichtrijke woning met garage in hippe woonbuurt

Hof ter Bekestraat 7 2018 Antwerpen

Hof ter Bekestraat 7 2018 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw