te koop

Antwerpen

43m²

€ 112.000

te koop

€ 112.000

43m²

appartement

Charmante studio aan Groen Kwartier

Ben je op zoek naar een eerste eigen stekje of een slimme investering? Laat je oog dan even vallen op deze lieflijke studio. Prachtige statige huizen, leuke lunch-, koffie- en eetplekjes en het hippe Groen Kwartier zijn je buren. Gezellig, toch?

Trakteer jezelf

Ben jij klaar om op je eigen benen te staan en zoek je nog een plek om diezelfde beentjes te strekken, ze onder tafel te schuiven of languit op de zetel te leggen? Dan is dit de start van je nieuwe leven. Een schattige studio die alle comfort in huis heeft om van het leven te genieten.

Of werk jij nu al een aantal jaar en vraagt je spaarpot om dringend leeggemaakt te worden? Dan is dit niet alleen een slimme, maar ook heel haalbare investering. De buurt verkoopt simpelweg zichzelf. Gezelligheid met hippe allures die zo centraal ligt als wat.

Vanuit Berchem Station brengt een wandeling van 10 minuutjes je thuis. Met een Velo-fietsje of je eigen fiets gaat dat natuurlijk aan een hoger tempo. En na 10 minuutjes op de trappers vanuit de Helenalei sta je al in het centrum van de stad.

Voel je gelijk thuis

Zeg niet zomaar studio tegen dit toonbeeld van pure huiselijkheid. Alles wat je nodig hebt ligt op een paar voetstappen van elkaar verwijderd en toch creëren de verschillende kamers een ruimtegevoel. Het licht trouwens ook. Via de grote raampartijen werp je een blik op de wereld en voel je de zon letterlijk vanaf de namiddag schijnen.

Binnenkomen doe je in een inkomhal waar ingemaakte kasten orde op zaken stellen. De woonkamer met laminaatvloer heeft het gezelschap van je slaapkamer en voelt heel ruim. Je kunt daar zelf nog een schepje bovenop doen door de muur richting schattige keuken deels te verwijderen. Dat baant de weg voor extra kastruimte en je kunt vanaf dan gerust van ‘m’n loftje’ spreken.

We maken de toer compleet en belanden in de badkamer. Vergeet keuzestress want een bad en een douche nemen kan hier allebei. Geef jij de frisse witte tegels en het witte badkamermeubel een accentkleurtje met je handdoeken en een leuk accessoire hier en daar? Prima!

Even helemaal niks

Je kent dat wel, die momentjes waarop je de drukte even wilt laten waaien. Wel, vanaf nu trek jij je dan even terug op je balkonnetje. Het ruisen van de wind in de bomen of ontcijferen welke gebouwen nu in je gezichtsveld liggen. Rust vind je daar.

En misschien ook wel in de kelder. Niet dat je daar veel tijd moet gaan doorbrengen, dat willen we niet gezegd hebben. Maar elke studio van het gebouw heeft hier een berging. En da’s verdorie handig.

Wil jij de stap richting een nieuw leven zetten? Laat het ons weten via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

43m²

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

248 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

bewoner

Minuterie en onderhoud gemene delen, waterverbruik, verwarming en syndicuskost

onder BTW stelsel

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

terras

1

terras 1

west

xy coordinaten

51.2006753

4.4213156

kelder

Ja

EPC

248 kwh/m²/j

EPC

C

20211109-0002490709-RES-1

elektriciteitskeuring

Ja

air conditioning

Ja

lift

Ja

personenlift

verwarming

collectief

stookolie cv

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Helenalei 26 2018 Antwerpen

Helenalei 26 2018 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw