In optie

Antwerpen

95m²

389000

3 slaapkamers

In optie

389000

95m²

appartement

Hip appartement met dakterras in Harmoniewijk

Hipster alert! Met een knaller van een dakterras, een zotte afwerkingsgraad, materialen uit je dromen en een locatie waar iedereen voor staat te springen, weet je eigenlijk nu al wat te doen. Dit indrukwekkende staaltje appartement is wat ze noemen die ultieme buitenkans.

Like the ceiling can’t hold you

Kom, we gaan ineens naar het hoogste en hoogtepunt van dit appartement. Het dakterras. Want oh my, 20 m2 zuidgericht genot ligt jou hier op te wachten. Koffie in alle rust in de vroege ochtend, een lunchke tussendoor of ellenlange avonden met een kaarsje, lampjes en een wijntje dabei. Het is hier van genieten, genieten en nog eens genieten. Te meer omdat de zon hier heel de dag door op jouw bolleke schijnt. Do we need to say more?

Dat je even via de gang moet passeren om op jouw eigenste hotspot te betreden, neem je er natuurlijk met alle plezier bij. Het appartement straalt pure klasse uit dankzij een afwerking die alleen een echte stielman kan afleveren. De materialen werden uitgezocht met veel oog voor schoonheid en harmonie. Ah ja, het moet in de buurt passen hè. Flauw ja, maar niet gelogen.

De buurt vraagt om elegantie en stijl. Prachtige herenhuizen, het mooie Harmoniepark met het vernieuwde districtshuis, gezellige en fancy bars en resto’s, maar ook veel rust en nu dus ook jouw appartement. Moest je ze nog nodig hebben, de bevestiging krijg je van de Mobiscore: 9,9/10.

Rommel is zo 2020

Moest er een score bestaan voor de hoeveelheid opbergruimte dan kreeg dit appartement ook hiervoor 9,9/10. Het begint al in de grote inkomhal.De wasmachine zit in de kast verborgen en in de andere kasten hangen je jassen, liggen je schoenen en zitten alle spullen die het zonlicht niet hoeven te zien.

Het zonlicht komt je namelijk daar al tegemoet. In de living gaat de zon all the way dankzij ramen aan de voor- en zijkant en de zuidwestoriëntatie. De eiken parketvloer, die trouwens in elke ruimte te vinden is, vangt het zonlicht op en doet er nog een extra portie warmte bovenop. En enkel jij weet dat want inkijk is er niet.

Waar je oog niet naast kan, is de volledig geïnstalleerde keuken met haar charmante keukeneiland. Die blinkt letterlijk als nieuw en vangt je blik dankzij het walhalla aan kasten en het composieten werkblad. Zonder twijfel het pronkstuk van je living en als uitnodiging om in potten en pannen te roeren kan ze ook meer dan behoorlijk tellen.

Nog meer troeven

Naast de riante leefruimte heeft dit appartement ook nog eens 3 slaapkamers waarvan één zelfs met dressing en eentje met airco. Altijd met een fris hoofd in dromenland belanden. Hoe heerlijk.

En als je maar niet genoeg krijgt van spullen opbergen, dan hebben we nog meer goed nieuws. In de privékelder kun je je ook nog eens volledig laten gaan. En last but nog least: ook het EPC gaat met een topscore naar huis. Dat hoeft niet te verbazen want het gebouw is very new.

Maakt jouw hart non-stop sprongetjes? Stuur snel een mailtje om een afspraak binnen te halen via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

michelle@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 514938

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

95m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

159 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

K

1543/00V034

servitude

Nee

dagvaarding

Nee

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

2009

verdiepingen

4

voorzieningen gehand.

Ja

terras

1

terras 1

20

zuid

xy coordinaten

51.2014409

4.4103634

keuken

Ja

volledig geïnstalleerd

kelder

Ja

EPC

159 kwh/m²/j

EPC

B

2454008

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

parlofoon

Ja

air conditioning

Ja

lift

Ja

personenlift

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

condensatie

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

centraal

rustig

titel advertentie

Hip appartement met dakterras in Harmoniewijk

Harmoniestraat 25 2018 Antwerpen

Harmoniestraat 25 2018 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw