te koop

Antwerpen

122m²

€ 489.000

3 slaapkamers

te koop

€ 489.000

122m²

huis

Fantastisch gerenoveerd herenhuis in hip Zurenborg

Wie droomt er niet van? Wonen in een van de meest hippe stadsbuurten, in een authentiek herenhuis met de optie om te gaan terrassen op een bruisend plein of te genieten in eigen tuin van rust en lekker niks doen. Het is reppen geblazen want dit prachtige huis is voor de snelle beslissers!

Topscore in Zurenborg
Dat deze buurt de place to be is om heerlijk te terrassen, lekker uit eten te gaan, gezellig te kuieren langs historische panden of op zondag een koffie to go te drinken terwijl je onderweg bent naar een van de beste bakkers van de stad moeten wij je waarschijnlijk niet vertellen. Dat hier wonen de droom is van heel veel huizenjagers vermoedelijk ook niet.

Als je op de koop toe een huis kunt scoren dat in 2013 volledig gerenoveerd werd met behoud en opfrissing van authentieke elementen dan is dat droombeeld natuurlijk compleet. Een mooi glasraam, een perfect geschilderde gevel, houten vloeren, originele trap, deuren en moulures? Allemaal aanwezig!

Deze 122 m2 woonoppervlakte ligt niet alleen tussen de hippe Draakplaats en de bruisende Dageraadplaats, ze heeft ook alles in huis om te genieten van thuis zijn. Zelfs los van de straffe looks, is ook de ‘binnenkant’ om over naar huis te schrijven. In 2013 werden de elektriciteits- en gasleidingen volledig vernieuwd. In 2014 installeerden de huidige eigenaars nog een nieuwe badkamer en keuken.

Thuis terrasjes doen
Toegegeven, hotspots als Walvis, Rush Rush, Frits, Hümm en het Zeezicht zullen je elke dag opnieuw verleiden, maar jij kunt er wel 2 waardige alternatieven tegenover zetten. Je groene stadskoer wordt zonovergoten vanaf 13 u en op je terras op het platte dak geniet je van een uitzicht om u tegen te zeggen.

Onderweg naar die stadskoer kom je een authentieke deur in de open leefruimte terecht waar gezelligheid troef is. Die huiselijkheid loopt door tot op de 2de verdieping. Op verdieping 1 kan de huidige extra leefruimte makkelijk van gedaante veranderen en een 3de slaapkamer worden. Die sluit dan aan op de badkamer met aanpalende dressing en apart toilet.

De 2 andere slaapkamers bevinden zich op de 2de verdieping. Onder het dakraam wordt elke avond romantisch as hell terwijl kindlief in de kamer naast je ligt te ronken. Een 2de toilet doet het comfort op deze verdieping de hoogte ingaan. En we zijn nog niet rond. Je kunt hier ook naar ‘de min 1’. Daar bevindt zich een grote kelder waar je een eigen winkelvoorraad kunt aanleggen of al die hobbyspullen kunt stockeren.

Deze knapperd scoren? Maak als de bliksem een afspraak via info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

michelle@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 514938

Algemeen

Categorie:

huis

Dubbele beglazing:

Ja

Beschikbaar vanaf:

1/9/2022

Overzicht

Woonoppervlakte:

122m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2013

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Grondopp:

47m²

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Nee

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

254 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

F

1284/00N010

47

servitude

Nee

kadastraal inkomen (€)

406

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Nee

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

renovatie

2013

verdiepingen

2

gevelbreedte

4.4

terras

1

terras 1

12

noordwesten

xy coordinaten

51.2076912

4.4338966

toiletten

2

bestemming gebouw

privé - woning

keuken

Ja

volledig geïnstalleerd

kelder

Ja

EPC

254 kwh/m²/j

EPC

C

1559761

elektriciteitskeuring

Ja

12/09/2012

water

Ja

gas

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

gas

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

titel advertentie

Fantastisch gerenoveerd herenhuis in hip Zurenborg

Dolfijnstraat 9 2018 Antwerpen

Dolfijnstraat 9 2018 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw