In optie

Antwerpen

85m²

€ 280.000

1 slaapkamer

In optie

€ 280.000

85m²

appartement

Te renoveren appartement in statig pand op toplocatie

Pure klasse pal in het centrum. Het residentiële pand in een zijstraat van de Meir heeft een façade die je naar vervlogen, chique tijden brengt. En dit appartement heeft alle potentieel om die uitstraling te evenaren. Dit is een renovatieproject dat indruk maakt.

In de lift

Als echte doorwinterde Antwerpenaar zou je het haast vergeten, maar af en toe naar boven kijken op de Meir doet ook het hart van een rasechte local nog sneller slaan. De chique, residentiële panden barsten van grandeur en gouden details, van krullekes en frullekes. En dat is niet anders in de zijstraten van de winkelstraat. In de Otto Veniusstraat bijvoorbeeld. Daar doet een statige voorgevel van een beschermd pand met maar liefst 2 erkers een zot interieur vermoeden.

En gelijk krijgt ie. Een indrukwekkende smeedijzeren inkomdeur brengt je in de hal waar de originele lift nog staat. Wat ‘n elegantie jongens! En jawel, she lifts you up. Misschien kortstondig naar de highest emotion, maar vooral naar de hoogste verdieping.

‘Who runs the world?’ zou zomaar jouw stiekeme oorwurm kunnen worden want op die 4de etage is jouw appartement het enige. Dat hier heel wat werk nodig is om er opnieuw een prachtig plaatje van te maken, steken wij niet onder stoelen of banken. Maar ook niet dat dit een unieke opportuniteit is om er een unieke luxeresidentie van te maken. Als je wilt, zorgen wij voor een vrijblijvende offerte zodat je je tanden meteen in de totaalrenovatie kunt zetten.

Zot groot rooftopterras

Met 85 m2 bewoonbare oppervlakte heb je hier sowieso een kanjer van een appartement te pakken. Zo centraal gelegen en zo groot: dat is gewilde marchandise! Maar dat is hier niet de zotste troef. Dat is zonder enige twijfel het terras. Met 75 m2 doop je het om tot je eigen rooftopbar. Bereid je dus voor op een roodgloeiende telefoon want jouw crib wordt dé hotspot voor warme zomerdagen of cosy winteravonden.

Het dak van het gebouw werd recent gerenoveerd en kun je zo uit je kostenberaming schrappen. Om dat lijstje op punt te stellen geven we nog even mee dat het appartement verwarmd wordt op stookolie. En 115 euro is het maandelijkse bedrag dat je voor gemeenschappelijke kosten betaalt.

Locatie, locatie, locatie

Los van pracht en praal van het gebouw, het ongelooflijke potentieel om er echt een droomappartement van te maken, is de locatie hier quasi onnavolgbaar. Pal in het centrum, vlak bij de Meir maar toch een pak rustiger en zowat naast Het Natuurhuis zodat je eco lifestyle er niet onder hoeft te leiden. Waar je ook moet zijn, jij bent er vanaf nu altijd als eerste. Hoe goed is dat?!

Ben jij een dromer en voel je je thuis in het centrum van de stad? Maak van die droom werkelijkheid en mail ons via info@ugly.be!

Lees meer...

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

michelle@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 514938

Algemeen

Categorie:

appartement

Verwarming:

stookolie cv

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

85m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

431 kwh/m²/j

Bestemming:

woongebied

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

C

0282BP0007

servitude

Nee

kadastraal inkomen (€)

352

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

terrein

woongebied

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

bouwjaar

1927

verdiepingen

4

terras 1

75

xy coordinaten

51.2183806

4.4128354

bestemming gebouw

privé - woning

keuken

Ja

EPC

431 kwh/m²/j

EPC

E

2332358

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

parlofoon

Ja

lift

Ja

personenlift

dubbele beglazing

Ja

verwarming

stookolie cv

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

buurt

centraal

titel advertentie

Te renoveren appartement in statig pand op toplocatie

Otto Veniusstraat 3 2000 Antwerpen

Otto Veniusstraat 3 2000 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw