In optie

Antwerpen

85m²

€ 269.000

2 slaapkamers

In optie

€ 269.000

85m²

appartement

Charmant, tijdloos appartement in het midden van de bruisende stad

Hier word je ondergedompeld in tijdloze charme, het bruisende stadsleven en de gezelligheid van de autoluwe Lange Koepoortstraat. Twee ruime slaapkamers, veel licht, een stijlvolle inrichting en moderne afwerking geven je big city life een upgrade.

Charmant vanbinnen en vanbuiten

Als je Lange Koepoortstraat zegt, zeg je autoluw, gezellig en levendig. De heraangelegde straat is aan een opmars bezig om u tegen te zeggen.  De bijzondere inkomhal doet er met z’n gekaleide bakstenen nog een schepje bovenop.
In het appartement op de 2de verdieping komt de pracht van dit verleden samen met de luxe van hedendaags comfort. En zo willen we het graag, toch?

Pak maar groot uit

Je wandelt de living binnen vanuit een uiterst charmante gang met originele zwarte tegeltjes. Het zwart-witcontrast loopt trouwens als een rode draad doorheen heel het appartement.
De living verwelkomt je met tonnen licht en veel ruimte. Hier wals je met plezier van de keuken naar de zitruimte en terug. Of kies gerust een andere dans als je niet van het walsende type bent.
Shakin’ that ass kun je ook in de slaapkamers doen, trouwens. Yes, ruimte is hier absoluut een troef! De twee kamers zijn ruim en licht. Je loopt er bijna op wolkjes, maar vooral ook op een prachtige, zwarte, houten parketvloer. Die zorgt ook in de keuken en de living voor het nodige karakter.

Geen ochtendrush

De kleur zwart wordt ook doorgetrokken in het badkamermeubel van de stijlvolle en erg praktische badkamer. Ja, hier is over nagedacht, jongens! De moderne regendouche met, jawel, zwarte tegels maakt het plaatje compleet. De ochtend beleef je hier trouwens in alle rust. Terwijl de ene zich doucht en prept voor de dag, kan de ander zich, met de krant zo je wil, een momentje in het aparte toilet gunnen. Iedereen zen!

Positieve energie

Niet alleen door de gezellige inrichting zit de energie hier goed. Dankzij dubbel glas en prima isolatie blijft de energie binnen en de kosten dus laag. Bovendien is ook de elektriciteit conform, is er een hoogrendementsketel en zijn de gemeenschappelijke kosten beperkt dankzij de afwezigheid van een lift. Halleluja! Je kunt al dat bespaarde geld gaan spenderen in de gezellige koffiebars, cafeetjes, restaurants en leuke winkels. Oké, in de omringende supermarkten mag ook natuurlijk. Nog een sexy detail: een postinterventiedossier is aanwezig. Handig!

Zin in een stijlvol en bruisend stadsleven? Stuur snel een mailtje naar info@ugly.be.

Lees meer...

Lees minder...

Lotte Hanze

lotte@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 515064

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

85m²

Aantal slaapkamers:

2

Aantal badkamers:

1

Renovatiejaar:

2017

Algemene indeling

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Nee

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

181 kwh/m²/j

Lasten

Lasten:

€65

Details

kadaster

A1269 E

lasten eigenaar

65

kadastraal inkomen (€)

582

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

voorkooprecht

Nee

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Nee

renovatie

2017

verdiepingen

3

bebouwde oppervlakte

84.55

xy coordinaten

51.2225518

4.4023568

keuken

Ja

geïnstalleerd

EPC

181 kwh/m²/j

EPC

1926741

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

parlofoon

Ja

lift

Nee

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

condensatie

elektriciteit

Ja

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - openbaar vervoer

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Lange Koepoortstraat 46 2000 Antwerpen

Lange Koepoortstraat 46 2000 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw