Net verkoGt

Antwerpen

190m²

3 slaapkamers

Net verkoGt

190m²

appartement

Giga loft met panoramisch terras op het hippe Nieuwe Zuid

‘Holy smokes’ is waarschijnlijk het eerste wat er uit je mond zal rollen van zodra je voet zet in dit enorme luxeappartement. Wat wil je, met z’n 190 vierkante meter bewoonbare oppervlakte en een terras van 150 vierkante meter heb jij hier op vijf hoog dan ook de allerbeste view van ’t stad te pakken. Smack bang aan de Schelde, natuurlijk.

Je hebt ze vast al eens gezien tijdens een wandeling op de vernieuwde Scheldekaaien, deze fenomenale architecturale witte woonunits op het nieuwe Zuid. En ’t is hier dat je moet zijn. Boven je slechts één verdieping, naast je slechts één ander appartement. Privacy gegarandeerd, want inkijk heb je amper, ondanks de vele ramen die van de vloer tot aan het plafond reiken.

Een zicht van hier tot in Tokio (bijna)

Momenteel ingericht als een hippe kantoorruimte, maar vergis je niet: dit is een residentieel pand. Eentje met potentieel om ‘u’ tegen te zeggen. Want waar nu de bureau’s zitten, heb je in een handomdraai – en wat gyproc wanden – drie kamers gemaakt. De keuken hebben wij alvast even ingericht voor jullie! 

Voor de rest is het hier van uitpakken en inwijden, want je koopt een pand dat tiptop in orde is en waar kosten noch moeite – of topmaterialen – gespaard zijn om deze plek zo uniek te maken.

De reusachtige leefruimte komt natuurlijk met – wat had je gedacht – een aanpalend keukeneiland met een toog uit de ‘boekskes’, en dan heb je je neus nog niet buitengestoken. Ga je voor het overdekte terras aan de zijkant, met zicht op de Schelde, of trippel je liever recht vanuit de keuken met een aperooke naar het fenomale zuidterras achteraan, met zicht op de – wait for it – Schelde? Én de iconische kranen aan de Waagnatie, én het havenhuis én Linkeroever…

Location, location, location

De badkamer is pico bello in orde, en wordt graag met liefde behandeld. Wil je hier het toilet doortrekken, dan moet je er namelijk  zachtjes langs… wrijven. Echt, écht waar.

Extra badkamer nodig? In de grote berging liggen alle leidingen al klaar.

Ook het aparte gastentoilet in de hal is handig. Eentje zonder ‘wrijftechniek’.

En dan die locatie, mànnekes! Het hippe nieuwe Zuid is een eersteklas buurt, en dat voel je. Aan de mooie gebouwen die strategisch rondom een parkje zijn gebouwd, vlak aan de wandelpromenade naast de Schelde. Het is hier heerlijk rustig, en toch ben je in een wip op de Vlaamse en de Waalse Kaai, de trendy Marnixplaats, de supermarkt, allerlei boetiekjes én vlakbij invalswegen zoals de ring, de E17en de E34.

Duizend toertjes draaien om parkeerplaats te vinden hoeft hier niet, want parkeren doe je gewoon ondergronds, in de dubbele garagebox (verplicht aan te kopen aan 80.000 euro).

Maar laat ons daar eerlijk in zijn: met zo’n spectaculair stulpje ga je hier niet vaak weg willen… Wat denk je, zetten we de champagne alvast koud?

Ook zo benieuwd? Maak dan vliegensvlug een afspraak via info@ugly.be.

 

 

 

 

Lees meer...

Lees minder...

Elise Van Schil

elise@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 512.893

Algemeen

Categorie:

appartement

Overzicht

Woonoppervlakte:

190m²

Aantal slaapkamers:

3

Aantal badkamers:

2

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Bouwvergunning:

Ja

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Ja

Voorkoop recht:

Ja

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

kwh/m²/j

Details

servitude

Nee

bewoner

Ja

dagvaarding

Nee

bouwvergunning

Ja

voorkooprecht

Ja

verkavelingvergunning

Ja

vonnissen

Nee

bouwjaar

2016

verdiepingen

6

bebouwde oppervlakte

150

terras 1

150

garage

2

xy coordinaten

51.2066775

4.3847647

kelder

Ja

bureau

Ja

wasplaats

Ja

E-peil (Nieuwbouw)

44

elektriciteitskeuring

Ja

water

Ja

gas

Ja

lift

Ja

personenlift

verwarming

individueel

riolering

Ja

telefoonbekabeling

Ja

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

omgeving - autostrade

Ja

omgeving - winkels

Ja

omgeving - scholen

Ja

omgeving - sportcentrum

Ja

Edith Kielpad 2 2000 Antwerpen

Edith Kielpad 2 2000 Antwerpen

Interesse?

    Meer weten over dit pand? Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact op via mail. Daarin vind je alvast een uitgebreide beschrijving van dit pand, een map met foto's én, indien beschikbaar, een 360° virtuele rondleiding om op 't gemak te bekijken. Tot snel?

    ManVrouw