In optie

Antwerpen

59m²

€ 209 000

1 slaapkamer

In optie

€ 209 000

59m²

appartement

Tof appartement met fijn uitzicht op ’t Eilandje in Antwerpen

Wauw! Heb je er altijd al van gedroomd om aan het water te wonen? Dan is dit je kans! Een gezellig appartement met één slaapkamer en grote ramen, vlakbij de Schelde. Een zalig plekje om te wonen, want op het Eilandje is een vakantiegevoel nooit ver weg!

Ideale starterswoning

Met 60 m² is dit pand ideaal voor wie heel graag zijn eigen cocon wil, maar eigenlijk zoveel op stap is dat ie geen zee van ruimte nodig heeft. Aan één slaapkamer heb je wel genoeg, een groot gezin heb je toch (nog) niet. In je nette badkamer vind je een lavabomeubel, een mooie douche en een radiator voor je handdoek. Handig, verzorgd en aangenaam om in te vertoeven! Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte, dus mocht jouw badkamer er niet altijd spik en span bijliggen, dan hoeven je gasten dat niet te zien!

Fijn uitzicht op groen

Jij vindt het zalig om in ’t stad te wonen, maar kan natuurlijk ook wel genieten van een plekje om tot rust te komen. Jouw living heeft hele grote ramen en vanuit je zetel kan je hier op de derde verdieping genieten van een heel fijn uitzicht op een brede straat met veel groen. Laat de bruisende stad dus maar even voor wat ze is, sit back and relax!

De verleiding om uiteten te gaan zal groot zijn, maar als je toch eens wil koken is dat geen probleem, want je hebt een volledig geïnstalleerde open keuken. Daarnaast vind je een grote berging waarin je al je voorraad en spullen kwijt kan, altijd een grote troef voor een compact appartement. Een klein terras vind je achter je slaapkamer en is eerder voor praktisch gebruik, maar met zoveel terrassen in de buurt ga je dat niet missen!

Lichtjes van de Schelde

En dan de ligging! Dat wonen langs ’t water een zaligheid is, hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen, want jij kent de lichtjes van de Schelde! Na een avondje stappen, haal jij ’s morgens een frisse neus langs de Schelde of tussen de boten op ’t Eilandje. Je woont vlakbij café Batavier, de Burgerij, de bruine kroeg ’t Lichtje, het Felix Pakhuis, het Red Startline Museum en het MAS, dus zowel overdag als ’s avonds weet jij waarheen! Een heerlijk vakantiegevoel is hier nooit ver weg!

Winkels zijn hier trouwens overal dichtbij en ook invalswegen zijn niet veraf. En mocht je op een regendag liever binnen sporten, dan kan je terecht in de fitness om de hoek!

Kortom, wie op zoek is naar een fijn appartement, dat niet te groot is maar wel op een fantastische plek aan ’t Eilandje ligt, moet dit pand gezien hebben!

 

Helemaal benieuwd? Maak dan snel een afspraak via info@ugly.be

Lees meer...

Lees minder...

Joni Van Barel

joni@ugly.be

03 309 10 10

BIV: 511.605

Algemeen

Categorie:

appartement

Dubbele beglazing:

Ja

Overzicht

Woonoppervlakte:

59m²

Aantal slaapkamers:

1

Aantal badkamers:

1

Algemene indeling

Kelder:

Ja

Terras:

Ja

Inlichtingen

Dagvaarding:

Nee

Verkavelingvergunning:

Nee

Voorkoop recht:

Ja

Certificaat elektriciteit:

ja, conform

EPC:

94 kwh/m²/j

Overstromingsgebied:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Details

kadaster

G

0126 B 13 2

onder BTW stelsel

Nee

dagvaarding

Nee

voorkooprecht

Ja

verkavelingvergunning

Nee

vonnissen

Ja

xy coordinaten

51,2311523

4,40375110000002

keuken

Ja

geïnstalleerd

kelder

Ja

wasplaats

Ja

EPC

94 kwh/m²/j

elektriciteitskeuring

Nee

water

Ja

gas

Ja

videofoon

Ja

lift

Ja

personenlift

dubbele beglazing

Ja

verwarming

individueel

gas cv

elektriciteit

Ja

bodemattest

Ja

O-peil

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

omgeving - autostrade

Ja

500 m

omgeving - winkels

200 m

Ja

omgeving - openbaar vervoer

200 m

Ja

omgeving - sportcentrum

500 m

Ja

Amsterdamstraat 25 2000 Antwerpen

Amsterdamstraat 25 2000 Antwerpen

Interesse?

ManVrouw