Tof! Da’s alvast een goed begin. En zoals elk begin van een project, zit je nu vast met heel wat vragen. Want hoe werkt dat nu eigenlijk, je pand verkopen? Waarmee hou je zoal rekening, welke documenten moeten in je achterzak zitten – en hoe weet je in godsnaam wat die baksteen nu écht waard is? Complexe vragen, die het allerliefst simpele antwoorden krijgen. Wel, goed nieuws voor jou, want vandaag brengen we licht in de duisternis en vertellen we je er alles over. Sit back, relax – en ontdek hoe een pand verkopen met UGLY in z’n werk gaat. Hier gaan we!


We leren elkaar kennen en stellen de waardebepaling op

Laten we maar beginnen bij het begin: want wie ben jij eigenlijk? En wie zijn wij? Oftewel: we nemen onze tijd om jou écht te leren kennen. We ontdekken graag het verhaal achter de woonst en vragen je om ons alle hoekjes en kantjes van de woning te laten zien.

We halen je de pieren uit de neus, totdat we het idee hebben dat we jouw pand vanbinnen én vanbuiten kennen. Want diepgaande kennis van je woonst, die is nodig om die (vrijblijvende) waardebepaling op te kunnen stellen.


Je komt, geheel vrijblijvend, langs om het resultaat te horen

Tenminste, als jij daar zin in hebt. Nogmaals: geen enkele verplichting. Maar als je wél benieuwd bent naar onze schatting en plan van aanpak, ben je altijd welkom. Dan nodigen we je uit voor een gezellige babbel van pakweg een uurtje. Daar vertellen we wat meer over onze atypische aanpak en eindigen we met de waardebepaling. En daarna is het aan jou: alles ligt nu in jouw handen en jij beslist of je al dan niet met ons in zee wil. (spannend, seg)

team-van-UGLY-immo

Zeg je ja? Dan maken we onze handen liefkozend vuil voor jou

Beslissing gemaakt, knoop doorgehakt, is ‘t beklonken? Top (en danku)! Dan is ’t nu aan ons. Samen met onze interne juriste vragen we de wettelijke verkoopdocumenten op: het gaat hier concreet over het bodemattest, de kadastrale legger en het stedenbouwkundig attest. En indien je deze nog niet hebt, helpen we je ook met andere documenten, zoals je asbestattest, het keuringsbewijs voor elektriciteit en je EPC-attest.


We stylen je pand als ware het voor onszelf

Onze in-house styliste houdt zich bezig met de aankleding van je woonst. We zetten telkens in op beweging, warmte en huiselijkheid. We zoeken naar opties om jouw pand nog beter uit de verf te laten komen – maar wel op een drempelverlagende manier. Oftewel: we zorgen niet voor een pand uit de boekskes waar niemand op afkomt, maar voor een woonst die warm, menselijk en verwelkomend binnenkomt.

Eens die styling afgerond is, halen we onze huisfotograaf erbij (en maak je geen zorgen: die breedhoeklens laat ze altijd thuis). Naast stijlvolle en lichte foto’s van het pand maken we ook een virtuele tour om door te sturen naar geïnteresseerden. Zo weten bezoekers écht waaraan ze toe zijn, gaan we teleurstelling uit de weg – en krijgen we tijdens bezoekmomenten enkel mensen over de vloer die oprecht geïnteresseerd zijn.


We doen aan krachtige storytelling

Oh boy, hoe wij van een goed verhaal houden. En, liever nog: hoe we dat verhaal mogen vertellen. We verweven alle mooiste hoekjes en kantjes van jouw pand tot een onvergetelijk epistel – en brengen gelijk ook de charme van jouw buurt in kaart. Zo krijgen geïnteresseerden meteen het totaalplaatje voorgeschoteld – en zorgen we ervoor dat ze zich het leven in deze woonst en buurt perfect kunnen inbeelden.


We sturen je pand doelgericht de wereld in

Al die prachtige beelden en mooie verhalen zijn nu gemaakt. Vervolgens is het tijd om ze de wereld in te sturen. We zorgen ervoor dat jouw pand zichtbaar wordt op het juiste moment, voor de juiste doelgroep. We organiseren de bezoeken en beloven dat we voldoende tijd voorzien voor elke kandidaat-koper. We kiezen voor de klassiekers zoals alle bekende portaalsites, maar gaan ook de atypische weg op via sociale media en een nieuwsbrief op maat van onze klanten. Via de combinatie van deze heilige drievuldigheid durven wij ervoor wedden dat wij dé perfecte koper binnen de kortste keren aan je kunnen voorstellen.


We begeleiden je van bod tot akte

Kort samengevat, teken je bij UGLY voor een klein team boordevol experts – nauwkeurig samengesteld om je van a tot z te ondersteunen: van makelaardij tot marketing en alles daartussen. Zo laten we je niet aan je lot over bij de notaris, maar blijven we in contact met jou, regelen we de sleutelovername en het postinterventiedossier – en zijn we beschikbaar bij eventuele discussie. Dankzij onze eigen juriste kunnen we ook zelf de compromis opmaken én houden we de juridische opvolging van het geheel dicht bij ons om een vlottere afhandeling te garanderen. Tot en met de authentieke akte handelen wij dus alles af voor jou.

En nu? Nu hoef je enkel nog maar te verhuizen!

Meer weten over samenwerken met UGLY? Eén adres: info@ugly.be. Zien we je snel?