Over UGLY

Met een team van experts wil vastgoedkantoor UGLY je op de best mogelijke manier helpen om je woning vlot en snel te verkopen. Of om de woning van je dromen te kopen of te huren. Wat je ook nodig hebt, we zorgen ervoor dat alles gebeurt zonder stress, in alle openheid en vertrouwen.

Welke experten zitten er in ons team?

  • Stylist
  • Fotograaf
  • Tekstschrijver
  • Communicatiespecialist
  • Erkende vastgoedmakelaars
  • Administratieve goochelaars

Ons team

Philippe Gillis

Zaakvoerder

BIV: 502.848

Zaakvoerder, makelaar in hart en nieren en interieurfanaat Philippe combineert professionele sérieux met een ...

Lees meer

Lotte Hanze

Vastgoedmakelaar

BIV: 515064

Hippe workaholic, een tikje ongeduldig, eerlijk als een hond en noem ze gerust ook temperamentvol. ...

Lees meer

Michelle Van Hoeck

Vastgoedmakelaar

BIV: 514938

Ze heeft een hart voor interieur, het hart op de tong en ze gaat hard ...

Lees meer

Katleen Van Laer

Administratief goochelaar

Office manager van dienst is Katleen, ook wel beter bekend als de mama van de  ...

Lees meer

Elise Van Schil

Vastgoedmakelaar

BIV: 512.893

Een brede glimlach, een nog groter enthousiasme voor vastgoed en een stevige juridische achtergrond: dat ...

Lees meer

Jente Vochten

Communicatiespecialist & styliste

Deze heerlijke, eerlijke flapuit is onze communicatiemedewerker en styliste in één. Ze leidt niet enkel ...

Lees meer

Marlies Beckers

Tekstschrijver

Taalidioot pur sang, freelance copywriter & culinair journalist en enthousiaste doorzetter. Dat is Marlies. Bijna ...

Lees meer

Cristina de la Madera

Fotograaf

Spaans oogt ze veelal niet, maar de passie waarmee deze fotografe te werk gaat, komt ...

Lees meer

Philippe Gillis

Zaakvoerder, makelaar in hart en nieren en interieurfanaat Philippe combineert professionele sérieux met een jovialiteit om u tegen te zeggen.

Zaakvoerder en pionier

Na een graduaat bouwkunde, optie vastgoed, aan de Artesis Hogeschool in Mechelen liep Philippe stage bij een Antwerps vastgoedkantoor. Dat beviel hem enorm, maar met een familie van zelfstandigen achter zich, voelde Philippe het al snel kriebelen om zijn eigen ding te doen.

In 2006 stampte hij van thuis uit, zijn eigen kantoor uit de grond en al gauw bouwde hij aan zijn eigen vastgoedconcept UGLY.BE. “We lieten ons inspireren door atypische concepten in het buitenland en gaven er onze eigen creatieve twist aan. UGLY.BE gaat voluit voor inspirerende styling, tot de verbeelding sprekende professionele foto’s en wervende storytelling. Wij verkopen niet zomaar bakstenen, maar wel de hele beleving van een huis. Met UGLY.BE willen we echt een meerwaarde creëren en zo het verschil maken.”

Als zaakvoerder draagt Philippe de verantwoordelijkheid voor heel zijn team. Daarbij is de lijn tussen werk en privé niet altijd zo strikt. “Ik wil een familiale sfeer bevorderen en aan een fijne teamgeest werken, zonder onze commerciële focus uit het oog te verliezen.” Op vrijdagavond vind je Philippe en zijn team al eens in Bar Brul aan het Boelaerpark en ook in het weekend ontmoeten ze elkaar weleens met de kinderen erbij. Die sympathieke, ontspannen en tegelijkertijd erg professionele vibe voel je van zodra je het kantoor binnenstapt.

Docent aan AP Hogeschool

Intussen is Philippe ook docent aan de AP Hogeschool, in de richting Vastgoed aan campus Park Spoor Noord. In het vak verkooprecht kan hij zijn kennis over het fiscale en juridische luik van vastgoedtransacties doorgeven en daarnaast brengt hij de nieuwe garde ook alles bij over bemiddeling. Wanneer hij niet voor een groep studenten staat, begeleidt hij bachelor proeven en eindprojecten. Verder is Philippe is ook nog stagemeester.

Precies die variatie vindt hij het allerfijnst aan de job. “Geen twee dagen zijn dezelfde. Ik leid al onze creatieve en commerciële meetings, bezoek met klanten interessante panden, geef les aan de hogeschool, stippel ons beleid uit en ontferm me over onze stijl en communicatie.”

Liefde voor esthetiek

Als zaakvoerder met veel liefde voor esthetiek, is Philippe voortdurend in de weer met hoe hij het concept UGLY.BE nog verder kan finetunen. “Het blijft een fantastische job. Op creatief, communicatief en diplomatisch vlak vind ik het een geweldige uitdaging die bijzonder veel voldoening geeft.”

Philippe heeft een vriendin Katrin en samen hebben ze twee kinderen Sophia en Oliver. Nu hun huis in Mortsel verbouwd is en de kinderen naar school gaan, komt er voor Philippe hopelijk terug wat meer ruimte voor vrije tijd. Die spendeert hij het liefst samen met zijn gezin of al sportend: voetbal, skiën, tennissen of een toertje op de koersfiets. Hij omgeeft zich graag met mensen en mooie dingen. Esthetiek is belangrijk voor Philippe.

 

Contacteer Philippe

Lees minder...

Lotte Hanze

Hippe workaholic, een tikje ongeduldig, eerlijk als een hond en noem ze gerust ook temperamentvol. Lotte gaat op volle snelheid door het leven en doet hetzelfde voor UGLY.BE. Als ze mensen kan overtuigen om te kopen of te verkopen, voelt ze zich helemaal in haar nopjes.   

‘Ik ben jong en ik wil wat.’ Dat is zowat het levensmotto van Lotte. Na haar stage bij UGLY.BE bleef ze bij ons hangen. Niet dat ze dat laatste letterlijk doet want haar gedrevenheid, zin voor afwisseling en gretige nieuwsgierigheid zorgen ervoor dat ze zich enthousiast vastbijt in elk woonproject. Dat bijten doet ze trouwens ook graag in een Thai red curry met eend. Maar da’s dan weer een ander verhaal.

Gebeten door vastgoed

De vastgoedmicrobe is haar met de paplepel ingegoten. In haar geboortedorp Beringen was haar vader al bezig met panden kopen, ze opknappen en weer verkopen. Maar dat ze dat zelf in haar professionele leven ook ging doen, heeft ze lang niet geweten.

Ze wilde kinesiste worden en koos dus de richting Wetenschappen-Sport. En dan keerde het tij. Afwisseling in een job stond plots hoog op haar prioriteitenlijstje. En zo belandde ze in de richting Vastgoed. “Toen ik Philippe als lector kreeg en met hem aan de praat geraakte, vielen alle puzzelstukjes in elkaar. De oprechte en persoonlijke stijl van UGLY.BE zijn mij echt op het lijf geschreven.”

Zwart-wit met kleur

Als student kwam ze al in Antwerpen terecht. Ze verloor er haar hart aan Zurenborg. En zoals het een echte UGLY’er betaamt, toverde ze haar gezellige single lady-stulpje om tot een stijlvolle plek. In het volledig zwart-witte interieur zorgen haar planten, dankzij Lottes groene vingers, voor de nodige kleuraccenten.

Als ze niet met haar plantjes in de weer is, gaat ze op wandel met haar teckelhondje, Puck, zoekt ze de hipste plekjes om te brunchen met vriendinnen of slaat ze een balletje tijdens padel. “Als ik de tijd heb, stap ik op het vliegtuig naar Spanje. Lekker eten, strand, shoppen, zwembad en zalig zomerweer is mijn favoriete combo.” Als ze echt mag dromen? Dan kiest ze voor een eigen vastgoedkantoor in Spanje. 

Let me work it

Haar echte hobby? Dat is haar werk. Niet gelogen. Ze vindt werken heerlijk. Zelfs tijdens het weekend en na haar uren bij UGLY.BE helpt ze in de sportwinkel van haar mama. “Ik kan niet goed stilzitten en ik leef graag snel. Hard werken hoort er voor mij gewoon bij.”

Contacteer Lotte

Lees minder...

Michelle Van Hoeck

Ze heeft een hart voor interieur, het hart op de tong en ze gaat hard voor UGLY.BE. Maak kennis met Michelle, een jonge en gedreven vastgoedmakelaar.

Zonder vastgoedopleiding op zak en totaal onverwacht belandde ze bij UGLY.BE. Maar Michelle is vastberaden. Met haar economische achtergrond en grote liefde voor interieurvormgeving gaat ze voluit voor de job van vastgoedmakelaar.

Twee passies in één

Ze studeerde dan wel handelswetenschappen en ze was zeker wel geboeid door economie, maar Michelles liefde voor interieur loerde altijd om de hoek. “Mijn ouders vonden dat ik eerst mijn economische studie moest afmaken. Ik heb dat braaf gedaan, maar daarna volgde ik wel gelijk een opleiding interieurinrichting. Het geweldige is dat ik die beide passies nu perfect kan combineren.”

Rise & shine

Een pand echt doen shinen en daarmee zowel de verkopers als de kopers overtuigen, is een uitdaging waar ze elke dag maar al te graag haar bed voor uitstapt. Dat ze ambitieus is, kan ze niet onder stoelen of banken steken. Maar liefst 22 onlinecursussen wil deze jongedame volgen. Gedrevenheid, noemen ze dat.

Spullen met een verhaal

Gezellig en stijlvol wonen draagt ze niet alleen bij UGLY.BE uit, maar past ze ook toe in haar appartement waar ze met drie vriendinnen woont. Ze struint kringwinkels af voor spullen met een verhaal en ze brengt ze tot leven met een plantje hier en daar. Voor haar vriendinnen vormt ze dé hulplijn voor al hun interieurkwesties.

Sociaal beestje

Als ze niet met haar neus in de interieurmagazines zit, vind je deze sporty spice op een zonnig terrasje, op restaurant, op wandel met haar hond, Billie,  of als het even kan… op reis. Dat doet ze graag met vriendinnen, maar ook met haar familie.

Ze is een echte familiemadame, maar ze voelt zich ook helemaal in haar nopjes nu ze op eigen benen haar leven uit de grond stampt. Dat familiegevoel vindt ze trouwens ook bij UGLY.BE terug. “Ik weet nog dat ik me direct thuis voelde toen ik hier binnenkwam. Het kleine kantoor, de huiselijke sfeer en het originele concept trokken me meteen over de streep.”

 

 

Contacteer Michelle

Lees minder...

Katleen Van Laer

Office manager van dienst is Katleen, ook wel beter bekend als de mama van de boîte. Meteen paraat, altijd bereid om te helpen en met een warme glimlach op de lippen.

Alles voorbereid en 1ste aanspreekpunt

Vrolijk beantwoordt ze de telefoon en met evenveel zwier serveert ze je de 1ste koffie van de dag. Als manusje van alles houdt ze orde op kantoor. Dankzij haar nauwkeurigheid kom je nooit iets te kort. Het voorbereidend werk is haar dada. Dossiers zijn onberispelijk, informatie ligt voor het grijpen, de paperassen die opgevraagd moeten worden vind je ogenblikkelijk en altijd zorgt ze voor reservemapjes met pandfiches en een plattegrond.

Ook bezoeken plant ze logisch in zodat de verschillende mensen uit ons team niet kriskras over en weer moeten racen. Eigenlijk maakt ze het de jongens bijzonder gemakkelijk en daardoor ook jou. Iedereen is goed voorbereid en zo verliest niemand z’n focus. “Ik ben echt fier als ik weet dat alles tot in de puntjes voorbereid is en iedereen het gemakkelijk heeft”.

Vrolijke, spontane inktvis

Een diploma toegepaste communicatiewetenschappen en tonnen ervaring als PR- en onthaalverantwoordelijke bij Agfa-Gevaert zijn serieuze troeven. Onmiddellijk beet ze zich dan ook vast in het kluwen van de vastgoedsector. Intussen jongleert ze met termen als akte en compromis en verslindt ze nieuwsgierig alles wat met vastgoed te maken heeft.

Katleen omschrijft zich als een vrolijke inktvis. Ze vindt het fantastisch om zoveel verantwoordelijkheid te krijgen en van de ene in de andere taak te rollen. Het menselijk contact is daarbij onontbeerlijk.

Katleen woont met dochterlief op slechts een halfuurtje wandelen van haar bureau. Daar maakt ze gretig gebruik van. Met de fiets of te voet naar het werk, dat is haar vorm van fitness. Ze gaat graag uiteten met vriendinnen of naar de film. Met bloemschikken laat ze haar creativiteit dan weer de vrije loop.

 

Contacteer Katleen

Lees minder...

Elise Van Schil

Een brede glimlach, een nog groter enthousiasme voor vastgoed en een stevige juridische achtergrond: dat is ons Elise. Bij UGLY.BE vond ze de perfecte plek voor haar neus voor knappe panden, haar liefde voor Antwerpen en haar directe aanpak.

 

“Blijven plakken”

In Leuven studeerde de goedlachse Elise eerst rechtspraktijk, maar uiteindelijk deed ze wel haar stage bij de onderzoeksrechter in Antwerpen. “Het stond me hier meteen aan. Dit is een topstad waar zoveel gebeurt.”

Maar waarom dan geen job bij een flitsend advocatenkantoor in ’t Stad? “Dat leek me uiteindelijk veel te administratief. Tijdens m’n stage in Antwerpen verhuurde ik m’n kot door aan een andere student. Dat onderhandelen en overtuigen vond ik echt zalig. Toen is m’n interesse voor vastgoed aangewakkerd.” Daarop besliste Elise om een bijkomende vastgoedopleiding in Antwerpen te volgen.

Job van je leven

Makelaar worden doe je echter niet enkel op de schoolbanken, maar met beide voeten in het veld! Na een korte schoolstage was het duidelijk: Elise werd het nieuwste lid van de UGLY-familie.

“Ik ben als een blok gevallen voor het concept van UGLY.BE. Een groot kantoor past niet bij me. Ik wil een persoonlijke aanpak waar iedereen eerlijk en transparant met elkaar omgaat. Een beetje zoals bij familie.”

Elise ontplooit zich tot een gedreven makelaar en combineert zo haar juridische, sociale en commerciële interesses. “Ik wil vooral zoveel mogelijk kennis verzamelen over de vastgoedmarkt. Zo kan ik zowel verkopers als kopers helder en correct informeren en meenemen in het UGLY-verhaal – zonder praatjes!” Ook de competitieve huurmarkt in Antwerpen navigeert Elise vlot.

Als ze niet op jacht is naar de beste panden, vind je Elise vooral omringd door haar vriendinnen. Op café, in de keuken waar ze voor hen kokkerelt of in een funky stad op citytrip.

Contacteer Elise

Lees minder...

Jente Vochten

Deze heerlijke, eerlijke flapuit is onze communicatiemedewerker en styliste in één. Ze leidt niet enkel onze communicatie in goede banen, ze verzorgt ook de styling voor onze shoots én is jouw charmante eerste aanspreekpunt wanneer je één van onze funky meubelstukken wil kopen.

 

“Voor mij maken de sfeer en de mensen de job. Ik viel dan ook als een blok voor UGLY.BE.”

 

Zalige chaos van communicatie en interieur

 

Als communicatiemedewerker en interieur styliste voelt Jente zich als een blije, bedrijvige vis in het water. “Mijn job is super gevarieerd, soms chaotisch, maar dat maakt het net zo leuk, helemaal hoe ik het wil. Ik volg alle shoots op en verzorg de styling. Ik ben het aanspreekpunt in onze winkel en verkoop onze prachtige meubels. Ik zorg ervoor dat de copywriter en vormgever de juiste briefings krijgen en ik beheer onze sociale media. Heerlijk, toch?”

 

Twee passies die samen komen

 

Communicatiewonder Jente studeerde af als communicatiemanager en werkte nadien voor verschillende reclamebureaus, altijd als projectmanager, of als de immer sympathieke schakel tussen de klant en het creatief team. Ervaring aan ‘de kant van de klant’ deed ze op in het marketingteam van een groot verzekeringskantoor en bij een nieuw modemerk waar alle communicatie nog van nul moest worden opgebouwd. Deze leerschool zorgde ervoor dat ik de kneepjes van het vak leerde kennen.”

 

En toen besliste ze om zich bij te scholen in haar andere passie: interieur. Want inrichten en eindeloos pinnen, kan ze ook.

 

Buikgevoel

 

Jente volgt altijd haar buikgevoel en vertrouwt er dan op dat alles goed komt. Als de job haar niet meer gelukkig maakt, vertrekt ze. Naar een andere job, of het einde van de wereld voor een rondreis. Want, waarom ook niet? Zo rolt ze constant in nieuwe dingen. En nu hier bij ons. Er was geen vacature, maar Jente bood zich toch aan. En de rest is geschiedenis.

 

“Ik had een gesprek met Philippe en viel meteen voor zijn stijl en humor. Ik hou van wat UGLY.BE doet en wil alle meubelen die we verkopen ook zelf hebben, dat helpt.”

 

Jente houdt van chocolade en koffietjes. Wandelen en fietsen vindt ze altijd heerlijk, op verre reizen, in het bos, of gewoon naar haar werk. Ze haat leugens en zij die ze vertellen. En haar beste ideeën krijgt ze onder de douche en op de fiets.

Contacteer Jente

Lees minder...

Marlies Beckers

Taalidioot pur sang, freelance copywriter & culinair journalist en enthousiaste doorzetter. Dat is Marlies. Bijna elke tekst voor UGLY.BE passeert haar handen en ogen. Want UGLY.BE publiceert enkel wanneer het juist aanvoelt.

 

Bruisende no-nonsense teksten

Taal is altijd haar ding geweest. “Mijn kleuterjuf snoerde me ooit de mond met een stuk plakband”. Sindsdien ging het van kwaad naar erger. Om het ratelen binnen de perken te houden, wijdde ze zich aan schrijven. “Op papier kan ik schrappen en hervormen tot het goed zit. Papier geeft me de mogelijkheid om elk woord te wikken en te wegen. Papier zorgt voor essentie.”

 

Haar studies Germaanse filologie (of zoals het vandaag heet: Master in de Nederlandse en Engelse taal- en letterkunde) hielpen haar om haar woorden te structureren. Op die manier kreeg een verhaal ook effectief een verhaallijn. Aan de University College of London spijkerde ze haar Engelse retoriek bij, maar trok ze vooral haar ogen open.

 

Tijdens een extra Master communicatiewetenschappen liep ze stage bij een productiehuis. Nadien trok ze een jaar de wijde wereld rond. “Daar leerde ik dat het grootste spektakel begint wanneer we de deur achter ons dichttrekken. De uiteenlopende mensen die je leert kennen en de inspiratie die je opdoet, zijn onevenaarbaar.”

 

Terug op Belgische bodem werkte ze 1 jaar als redactrice voor een magazine en 4 jaar als online content coördinator op de communicatieafdeling van Infrabel. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en in 2012 werd een bijberoep hoofdberoep.

 

Na verloop van tijd kon ze zowel haar passie voor schrijven als voor eten combineren in de job van haar leven. Intussen schrijft Marlies als freelance copywriter voor klanten zoals Alpro, Stad Antwerpen en UGLY.BE en als freelance culinair journalist voor Libelle, Libelle Lekker en BO-Magazine en is ze auteur van culinaire boeken: Stadskookboek Antwerpen en XIII Antwerpen.

 

De paradox van het reizen

Door het vele reizen gebeurde er iets paradoxaals bij Marlies. “Hoe verder je fysiek van huis weg bent, hoe dichter thuis lijkt. Een eigen plekje waar je je verhalen aan kan toevertrouwen en waar je in alle rust het spektakel van buiten kan verwerken waardeer ik elke keer opnieuw na een lange reis. Net daarom schrijf ik zo graag voor UGLY. We geven mensen een thuis. Ik verbloem geen panden, maar prikkel wel je fantasie. Ik schets een avontuur dat jij graag zou beleven en vooral een dat mogelijk is.”

 

Naast schrijven kan ze zich helemaal verliezen in een inspirerend boek, koppelt ze graag een goed gesprek aan een kop specialty coffee en kan ze intens genieten van een uitgerekte gastronomische maaltijd of een zelfgemaakt diner. Thuis of elders in de wereld. Maar altijd met een fantastisch glas wijn.

 

marlies@bubblelab.be

Contacteer Marlies

Lees minder...

Cristina de la Madera

Spaans oogt ze veelal niet, maar de passie waarmee deze fotografe te werk gaat, komt aardig in de richting van onze zuiderburen. Deze jongedame schiet alle interieurfoto’s voor UGLY.BE.

 

Analoge achtergrond, digitale precisie

Cristina de la Madera, aka Kristel Van Houten, geraakte gefascineerd door de camera obscura op haar 16de. Haar grootvader gaf haar een fototoestel voor haar verjaardag. Tijdens haar studies regentaat nam Cristina er een intensieve avondopleiding fotografie bij. Toen nog analoog.

 

Hoewel haar liefde voor het filmrolletje en de donkere kamer nog altijd ontzettende groot is, besloot ze zich aansluitend ook onder te dompelen in de digitale fotografiewereld. In Rotterdam perfectioneerde ze 3 jaar haar techniek. Vandaag wisselt ze analoge en digitale fotografie af. Dankzij haar sterke analoge achtergrond kan ze als geen ander de old school feel die zo’n foto’s uitstralen exact nabootsen in haar digitale werk.

 

Fotografie betekent schrijven met licht. Het juiste licht is dan ook van cruciaal belang. In de studio creëert ze met spots de sfeer die zij wil voor haar portretten, maar voor de woningen van UGLY.BE werkt ze meestal met natuurlijk daglicht. “Niet enkel de setting en de kadrering zijn van tel voor het ideale beeld, het licht is allesbepalend.”

 

Geënsceneerde spontaniteit

Hoewel Cristina’s eigen werk heel naturel lijkt, laat ze niks aan het toeval over. Bij alle portretten en interieurfoto’s is er over elk detail minutieus nagedacht. De emoties en verhaallijnen die ze in haar beelden legt, is ook het internationale publiek niet ontgaan. Als een van de eerste fotografen wereldwijd bracht ze in 2006 een kalender uit met uitsluitend vrouwelijke koppels. “Ik leg de focus op de intimiteit tussen de vrouwen zonder ze als lustobject te projecteren.” Een gat in de markt. Elk jaar brengt Cristina een gloednieuwe kalender uit met andere koppels, elk jaar contacteren internationale magazines haar voor publicaties.

 

Cristina’s blik is ruim. Zo werkte ze ook samen met Herr Seele voor spraakmakende affiches van het Textielmuseum MIAT, creëerde ze de CD-cover van Katastroofs album ‘Efkes Serieus’ en liep er recent nog een tentoonstelling van haar in het Kunstencentrum Moonbeat in Mechelen.

 

Juiste sfeer voor elk UGLY.BE-pand

Cristina kocht haar huis via het toenmalige Vastgoed Gillis en weet maar al te goed dat de interieurfoto’s doorslaggevend kunnen zijn voor een potentiële koper. “De meeste vastgoedfoto’s zijn steriel en onpersoonlijk. De uitdaging bestaat erin om de juiste sfeer in beeld te brengen.” Nooit zal ze echter de werkelijkheid vervormen om een beter resultaat te krijgen. Daarom gebruikt ze nooit een groothoeklens om ruimtes groter te doen lijken. What you see is what you get, maar wel in de meest meeslepende omstandigheden. Styling en fotografie gaan hand in hand. Het ene beïnvloedt het andere en dat maakt de samenwerking net zo boeiend en het resultaat zo intrigerend.

 

Naast fotografe is Cristina ook getrouwd en fiere mama van Quinten en Xander. Alle vrije tijd wijdt ze integraal aan haar gezin en dat vindt ze heerlijk. Afspreken met vrienden en cultuuruitstappen propt ze er met veel plezier tussen. Ze is dan ook een bijzonder gedreven, gepassioneerde en toegewijde dame.

Contacteer Cristina

Lees minder...

Tikkeltje geschiedenis

UGLY stamt voort uit Vastgoed Gillis, het eerste vastgoedkantoor van zaakvoerder Philippe Gillis. 13 jaar lang baatte Philippe een klassiek vastgoedkantoor uit. Sinds 2014 kwam daar een tweede concept bij dat de Belgische vastgoedsector op een leuke manier verraste: UGLY.BE. In de zomer van 2019 besliste Philippe om Vastgoed Gillis van naam te veranderen en volledig in te zetten op UGLY.BE. Sinds einde 2021 is ook ‘.BE’ gesneuveld en zijn we actief onder de naam UGLY.

Leer Philippe beter kennen.

Huis verkopen?

Ben je nog altijd trots op je huis? Verkoop het dan ook op een mooie manier én aan de juiste prijs. Contacteer ons en we springen snel binnen. (helemaal vrijblijvend)