1,5 jaar geleden beslisten Caroline Heinen en haar man om hun huis te verkopen. Hoewel het koppel er vanuit ging dat hun huis in een oogwenk verkocht zou worden, bleek de verkoop uit te blijven. Na een lang jaar contacteerde het koppel UGLY.BE.

Een supertoffe woning, knal in het centrum van Antwerpen. 

“We dachten echt dat we een gemakkelijk huis hadden om te verkopen. Daarom wilden we de verkoop ook zelf doen. Maar het bleek veel langer te duren. Zelfs met een andere makelaar kwam er geen schot in de zaak”, zucht Caroline. Het team van UGLY.BE verkocht het huis uiteindelijk op 1,5 maand tijd.

Nieuwe invalshoeken

Wat deed UGLY.BE anders?

Caroline: “Door de ruimtes op een andere manier in te richten, net zoals in de boekjes, werd onze woning maximaal benut. Dat gaf de bezoekers een ander idee, een nieuwe invalshoek.”

Zo vormde stilist Carolien de ruime benedenverdieping in tot een bureau en een wachtzaal voor een vrij beroep. Plots kwamen er nieuwe mogelijkheden op. “En bezoekers zijn daar duidelijk gevoelig aan. Je moet hen een duwtje in de rug geven”, voegt Caroline toe.

Zou je UGLY.BE aanraden?

Caroline: “Ook al heb je zelf je woning al eens te koop gezet loont het om met UGLY.BE samen te werken. Bij hen verandert er echt wel iets. Dat heb je bij andere makelaars niet. Dit is een tof, doordacht concept.”

Heb je zelf nog veel werk gehad bij de verkoop?

Caroline: “Nee totaal niet. UGLY regelde alles gewoon zelf. Door onze drukke jobs waren we blij dat we zelf nooit bij een bezoek aanwezig moesten zijn (lacht).”

Van plan om je woning te koop zetten? Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak via info@ugly.be.

Deze woningen verkochten we al via het UGLY.BE-concept.