Wij zijn UGLY,

een eigenwijs Antwerps immokantoor.
Wij zoeken altijd naar die specifieke troeven die jouw woning sneller aan de juiste koper verbindt en zetten die in de schijnwerpers.

Thomas

Wie komt er bij je langs?

Onze collega Thomas Aerts. Gewapend met een liefde voor vastgoed, een heerlijk rustige uitstraling en een neus voor knappe panden – wordt deze vastgoedmakelaar jouw partner in crime.

Een makelaar moet iemand zijn die je kan vertrouwen. Aan- of verkopen doen we dan ook samen: ik wil mensen een gerust gevoel geven bij misschien wel de grootste beslissing van hun leven. Als student zat ik al op vastgoedwebsites rond te neuzen, puur omdat ik de markt zo interessant vond. En vandaag zélf achter de gevels mogen kijken en mensen begeleiden, dat vind ik dan ook gewoon TOP.

 

Wat komt Thomas precies doen?

  • Jouw woning bewonderen, deze analyseren met een kritische blik – en eruit filteren wat jouw pand nu precies zo ontzettend uniek maakt.
  • Een aantal moeilijke vragen stellen (hihi).
  • Het nakijken van al die belangrijke documenten die nodig zijn om je pand gezwind verkocht te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het: EPC-attest, de elektriciteitskeuring, het plan van je woning, de eigendomstitel… Deze mag je dus alvast klaarleggen. Mis je een document? Geen probleem: laat het Thomas weten en dan vragen wij alles voor je op.
  • Speuren naar het gezelligste plekje in jouw woning en daar een koffietje drinken. (grapje, dat mag jij daarna bij ons komen doen!)

Maar wie is Thomas eigenlijk?

Alvast een kleine spoiler: een rasechte Limburger die halsoverkop viel voor de charme van Antwerpen. Maar dat is natuurlijk niet alles…

Wat kan je daarna verwachten?

Thomas spreekt meteen een moment af om de analyse van je woning verder toe te lichten en nog meer in detail te vertellen hoe we precies te werk gaan bij UGLY.

In ons gezellige UGLY-kantoor in Berchem trakteren we je op een straffe koffie terwijl jij al je vragen afvuurt. Wij beantwoorden ze met uitgebreid en drinken een kopje met je mee.

Adres: Gitschotellei 153-157, 2600 Berchem

Kies je om met ons samen te werken?
Dan schieten we meteen in actie:

  • Onze office manager Katleen vraagt als de bliksem alle nodige documentatie op. Je zal haar dus vast en zeker nog wel eens horen (of lezen).
  • Onze styliste contacteert jou en plant een fotoshoot in.
  • Onze fotograaf komt samen met de styliste langs om jouw woning onweerstaanbaar in beeld te brengen.
  • Onze copywriter kruipt in haar pen en vertelt het verhaal van jouw woning in klare taal.
  • Jouw favoriete vastgoedmakelaar Thomas bundelt alles en zet jouw pareltje te koop.

Dan is ‘t enkel nog wachten tot de bezoeken en biedingen binnenstromen. Hoe die verlopen, vertellen we je later. Genoeg informatie voor vandaag, niwaar?

But for now…

Laten we niet te ver vooruitlopen en beginnen bij het begin: Thomas komt binnenkort bij je langs!

Tot snel!