Wij zijn UGLY,

een eigenwijs Antwerps immokantoor.
Wij zoeken altijd naar die specifieke troeven die jouw woning sneller aan de juiste koper verbindt en zetten die in de schijnwerpers.

Marie

Wie komt er bij je langs?

Ervaren vastgoedmakelaar Marie Gelens kent jouw regio vanbinnen en vanbuiten. Zij wordt jouw partner in crime, gewapend met een stevige vastgoedkennis en een neus voor knappe panden.

Dat ik me dagelijks mag laten verrassen door wat er achter gevels schuilgaat, vind ik heerlijk. Daarnaast krijg ik veel voldoening van mensen te begeleiden bij één van de grootste stappen in hun leven. Ik lijk heel rustig maar stiekem ben ik wel een controlefreak (lacht).

Wat komt Marie precies doen?

 • Ze bewondert je woning, analyseert ze met een kritische blik en speurt naar wat jouw pand uniek maakt. 
 • Ze stelt wat moeilijke vragen. 
 • Ze kijkt belangrijke documenten in, zoals het EPC-attest, de elektriciteitskeuring, het plan van je woning, de eigendomstitel… Die mag je dus alvast klaarleggen. Mis je een document? No stress, wij vragen alles voor je op. 
 • Ze speurt naar het gezelligste plekje in jouw woning en drinkt daar een koffietje. (Grapje, dat mag jij daarna bij ons komen doen!)

Maar wie is Marie eigenlijk?

Een tipje van de sluier: een enthousiasteling die rust uitstraalt, een lijstjeszot en een levensgenieter. En dat is niet alles…

Wat kan je daarna verwachten?

Marie spreekt meteen een moment af om de analyse van je woning verder toe te lichten en nog meer in detail te vertellen hoe we precies te werk gaan bij UGLY.

In ons gezellige UGLY-kantoor in Berchem trakteren we je op een straffe koffie terwijl jij al je vragen afvuurt. Wij beantwoorden ze met uitgebreid en drinken een kopje met je mee.

Adres: Gitschotellei 153-157, 2600 Berchem

Kies je om met ons samen te werken?
Dan schieten we meteen in actie:

 • Onze officemanager vraagt als de bliksem alle nodige documentatie op.
  Je zal haar vast en zeker nog wel eens horen (of lezen).
 • Onze styliste contacteert jou en plant een fotoshoot in.
 • Onze fotograaf komt samen met de styliste langs om jouw woning onweerstaanbaar in beeld te brengen.
 • Onze copywriter kruipt in haar pen en vertelt het verhaal van jouw woning in klare taal.
 • Jouw ‘partner in crime’ Marie bundelt alles en zet jouw pareltje te koop.

Dan is ‘t enkel nog wachten tot de bezoeken en biedingen binnenstromen. Hoe die verlopen, vertellen we je later. Genoeg informatie voor vandaag, niwaar?

But for now…

Laten we niet te ver vooruitlopen en beginnen bij het begin: Marie komt binnenkort bij je langs!

Tot snel!