Kan ik mijn woning in tijden als deze verkopen?

Het antwoord hierop is “JA”.

Toegegeven: bezoeken kunnen niet meer plaatsvinden, da’s waar. Maar achter de schermen kunnen wij nog wel heel wat werk voor je verrichten! Een verkoop van een pand vraagt tenslotte heel wat voorbereiding – en die voorbereidingen kunnen wij al voor jou doen.

En, last but not least…. ook jij hoeft niet stil te zitten. Want wat jij zoal kan doen terwijl je thuis zit? Wij sommen het op!

 

 

  • Je vraagt je af wat je woning waard is.
    We kunnen dan misschien niet fysiek langskomen, maar jij kan ons wel via video rondleiden in je woning. Zo kunnen wij alvast (gratis en vrijblijvend) ons idee geven.
  • Je wil verkopen. Wat kan je doen?
    Deze “lockdown” is misschien wel de ideale periode om je woning verkoopklaar te maken. Weet je niet waar te beginnen? Wij geven je graag wat UGLY tips mee.

En wat doen wij?

Terwijl jij je huis op orde brengt, verzamelen wij alvast de nodige documenten zodat deze klaarliggen van zodra we ‘voor echt’ van start kunnen gaan. Ook de fotoshoot kunnen we al voorbereiden. De tekst schrijven we alvast uit aan de hand van het beeldmateriaal en de uitleg die we van jou kregen.

Zo zijn we de dag dat alles weer “normaal” is (en we hopen voor iedereen dat die dag er snel is) helemaal klaar om jouw woning optimaal in de markt te zetten. Want, ja, we zouden je woning nu al online kunnen zetten en de bezoeken virtueel laten plaatsvinden… Maar laat ons eerlijk zijn. Jij zou ook geen woning kopen die je enkel op video hebt gezien, toch?

Lopende dossiers worden behandeld

De lopende dossiers blijven wij uiteraard (net zoals anders) behandelen. Enkel bezoeken zullen uitgesteld worden tot na 5 april. Ondertekeningen voor compromissen en huurcontracten kunnen digitaal gebeuren.

Elk nadeel heeft z’n voordeel

‘Elk nadeel heeft z’n voordeel’, zeggen ze weleens. En hoewel het voordeel in tijden als deze moeilijk te vinden is, leren we toch elke dag bij. We trachten voor alles een creatieve en efficiënte oplossing te zoeken zodat we ons werk optimaal kunnen verderzetten. We nemen deze lessen mee naar de toekomst zodat we nog efficiënter te werk kunnen gaan en jou nog beter kunnen servicen.

 

We zijn er voor je!

Achter de ramen van de Gitschotellei 153-157 zie je nu misschien niet veel beweging. Maar we beloven: we zijn er wel voor je! Bel of mail ons en wij helpen je zo goed en zo snel mogelijk verder.

Wens je een gratis waardebepaling van je woning? Laat hier je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op!