Je huis verkopen met UGLY.BE? Da’s een goed idee!

  • Wij hebben alle (àlle) experts in huis
  • De meeste van onze woningen zijn binnen de maand verkocht
  • Wij stylen jouw huis (indien dit nodig is)
  • We maken professionele en adembenemende foto’s
  • We schrijven het verhaal van jouw huis liefdevol uit

Onze troeven? Dat zijn de troeven van jouw huis!

Elk huis heeft zijn eigenheid, zijn specifieke karakteristieken en charme. Wil je je huis verkopen? Dan is het belangrijk om deze troeven op professionele en onweerstaanbare wijze in de kijker te zetten. En dat is precies waar onze sterkte ligt.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het spotten van deze unieke eigenschappen – en weten als geen ander hoe we deze in de schijnwerpers moeten zetten om ervoor te zorgen dat jouw huis snel én aan de juiste prijs verkocht wordt. (enneuh, onze huizen zijn meestal binnen de maand verkocht. Just so you know.)

 

Om jouw huis te verkopen, zetten we onze in-house skills met volle goesting in. Denk aan: huislijke styling om van te watertanden, professionele foto’s om nooit te vergeten en inspirerende teksten om bij weg te dromen. Combineer dat nog eens met onze ruime ervaring in de sector – en je kan er zeker van zijn dat jouw huis snel een nieuwe eigenaar zal vinden.

Instapklaar – of nog wat liefde nodig? Geen probleem.

UGLY staat klaar voor élke eigenaar die afscheid wil nemen van zijn of haar huis. Krijgen we een volledig afgewerkt exemplaar – of eentje dat nog wat opknapwerk kan gebruiken? Een leegstaand – of een volledig ingericht huis? Allemaal goed voor ons!

 

Maak je geen zorgen: wij zorgen ervoor dat élk huis onweerstaanbaar wordt. Staat het huidige interieur er nog in? Dan zorgen we ervoor dat dit perfect tot zijn recht komt in de verkoopfoto’s. Is je huis al leegstaand? Dan brengen we onze eigen meubels en decoratie mee. Zo simpel is dat!

Klinkt goed? Yes!

Maak dan snel jouw afspraak – en dan komen wij vrijblijvend een kijkje nemen. Wij kunnen alvast niet wachten om jouw huis te verkopen!