Een van onze huisfotografen gaat geen uitdaging uit de weg en bengelt nogal eens graag hoog in de lucht om dat ene perfecte beeld te schieten. Sebastiaan Vervenne is bezeten van natuurfotografie en reist daarvoor de hele wereld rond.

Hoog ingeblikt

 

In de fotoreeks van ons laatste pand kon je niet heen om enkele indrukwekkende luchtfoto’s. Een van onze huisfotografen gaat geen uitdaging uit de weg en bengelt nogal eens graag hoog in de lucht om dat ene perfecte beeld te schieten. Sebastiaan Vervenne is bezeten van natuurfotografie en reist daarvoor de hele wereld rond. As we write bevindt hij zich alweer in Argentinië voor een andere opdracht.

Voelde je je aangesproken door een van de foto’s? We zetten ze graag even op een rijtje:

  • De Schotse highlands spreken vaak tot de verbeelding, maar vanuit een nog hoger perspectief imponeren ze nog meer. Dankzij de zonsondergang krijg je een heldere speling van licht en schaduwen.

Afmetingen: 180 x 120 cm

Prijs: € 800

  • Dit vreemde patroon lijkt bijzonder tastbaar. Het blijft echter een luchtfoto van een bergwand in de Franse Pyreneeën. De kracht van de wind heeft hier zijn werk gedaan en het ijs en de sneeuw vorm gegeven. Sebastiaan was bijzonder geïntrigeerd door het mooie lichtspel op dit detail.

Afmetingen: 120 x 180 cm

Prijs: € 800

  • In het natuurpark de Camargue in Frankrijk zorgen zoutafzettingen en laag water voor bijzondere taferelen. De kleuren en vormen geven iets bijzonder futuristisch aan dit beeld.

Afmetingen: 120 x 180 cm

Prijs: € 800

  • Vlakbij de monding van de beruchte rivier de Thames in Groot-Brittannië krioelen deze prachtige moerassen. De groene en blauwe kleur van twee natuurelementen versmelten tot een totaal nieuwe dimensie. Kijk een beetje aandachtiger en je merkt zelfs de bruggetjes op de foto.

Afmetingen: 120 x 180 cm

Prijs: € 800

Alle beelden zijn gesigneerd door Sebastiaan en genummerd. Elk beeld wordt maximum 3 keer geprint. Exclusiviteit is dus gegarandeerd.

Voor meer info, kan je Sebastiaan altijd vrijblijvend contacteren op info@sebastianvervenne.be.