Werp een blik achter de schermen van onze laatste shoot en bekijk de beelden eens vanuit een andere invalshoek.

In onze vorige blog post lieten we je achter de schermen kijken van UGLY. Vandaag vertellen we je graag iets meer over onze laatste shoot. De deze hier.

In de Gitschotellei in Berchem staat een super mooi herenhuis. Je weet wel, zo eentje waar echt iedereen wil in wonen. Dat werd knap verbouwd tot drie strakke, instapklare en lichte appartementen. Om een beetje een idee te geven hoe het leven hier in het echt zou uitzien, maakten we van het duplex-appartement een modelwoning.

Tijger Louis

Je zou ons soms eens moeten bezig zien. Sleuren met dozen, decoratie en meubelen. We lijken wel muilezels. Muilezels die zich een kriek lachen. Wat een zicht!

In dit pand pakten we het iets artistieker aan en dagen we de kijker uit om iets fantasierijker te zijn. Via kleefstrips bakenden we ruimtes en meubels af. Kleurige accessoires spreken voor zich. De mooiste accessoire en hét pronkstuk uit onze hele collectie is natuurlijk Louis, het zoontje van styliste Carolien. Louis steelt de show en nee, Louis krijg je er niet bij als je de woning koopt.

Enkele dagen eerder namen we al foto’s van het appartement, de ene kamer al meer aangekleed dan de andere. De ontwikkelde foto’s hingen we met dezelfde kleefstrips op in dezelfde ruimte. Zo krijg je een beeld in een beeld, een shoot in een shoot, een kleine trompe l’oeil.