Do you have UGLY friends?

Hoera, jij bent deel van onze UGLY friends community! Dat betekent dat jij bij ons je (t)huis hebt verkocht. Was je zò blij met onze goede service dat je er niet over kan zwijgen tegen al je vrienden, je familie en zelfs de bakker van op de hoek? YES, da zien we geire! Want wie weet, ontvangen wij je dan binnenkort op enkele exclusieve UGLY friends events: hiermee gaan we nog net een stapje verder en zetten we onze friends die de UGLY vibe mee verspreiden, extra in de bloemen.

Hoe krijg jij toegang tot deze net iets meer exclusieve events?

Geloof ons: da’s bijna kinderspel. Ben je overtuigd door onze verkoopkunsten en wil je ons bij iedereen aanraden (yay!)? Ken jij iemand die van plan is zijn of haar pand te verkopen?

Breng deze persoon dan aan bij UGLY.BE en de klus is geklaard: jij krijgt een toegangsticket tot onze out-of-the-box evenementen. Enneuh, als het huis van die vriend(in), dat familielid of die verre kennis van jou uiteindelijk wordt verkocht via ons, wordt hij/zij in 1-2-3 ook een UGLY friend! Gezellig, toch?

Wat zijn die oh zo speciale events nu eigenlijk?

Als UGLY friend ben je sowieso al een belangrijk deel van onze UGLY community. We willen met dit initiatief de friends die mee onze UGLY vibe verspreiden over Vlaanderen, nog net dat tikkeltje extra in de bloemetjes zetten. We organiseren voor (en met) jullie enkele net-niet-over-the-top evenementen: een etentje verzorgd door een sterrenchef, een workshop rond interieurinrichting… You name it, we organise it.

Dus, overtuigd? Start de zoektocht naar jouw UGLY friend vandaag nog!

Jouw UGLY friend gevonden? Stel ons aan elkaar voor!

1 Step 1

Jouw UGLY friend

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder