Verkoop jij je appartement ook bij UGLY.BE?

  • Wij hebben alle (àlle) experts in huis
  • De meeste van onze woningen zijn binnen de maand verkocht
  • Wij stylen jouw dakappartement (indien dit nodig is)
  • We maken professionele en adembenemende foto’s
  • We schrijven het verhaal van jouw huis liefdevol uit

Zo maken we jouw appartement onweerstaanbaar

Elk appartement heeft, net zoals zijn eigenaar, specifieke eigenschappen om verliefd op te worden. Onze sterkte ligt in het spotten van deze unieke troeven – en deze vervolgens via onze expertise in de schijnwerpers te zetten.

 

Misschien heeft jouw appartement wel een unieke vloer, een hypergeïnstalleerde keuken of een goed verborgen zonneterras? Wel, dit zijn exact de troeven waar potentiële kopers naar op zoek zijn – en de troeven waarop wij getraind zijn ze op te merken.

 

Hebben we hét element gevonden dat volgens ons de doorslaggevende factor zal zijn? Dan zetten we onze talenten erop: onze stylisten toveren jouw appartement om tot een waar kunstwerk, onze fotograaf vereeuwigt dit op de gevoelige plaat – en onze woordenkunstenaars schrijven er een verleidelijk epistel over.

Wij zien àlle appartementen graag

Wanneer we ons voorbereiden om jouw appartement te verkopen, komen we langs met een open blik. Waarmee we bedoelen: we vinden het écht niet erg als jouw appartement wat liefde (in de vorm van een likje verf – of zelfs een renovatie) kan gebruiken.

 

Dat maakt het voor ons des te leuker om er onze tanden in te zetten: hetzij met onze eigen meubels en decoratie, hetzij met dat van jou – of een combo van beide. Hoe dan ook, mag je er zeker van zijn: jouw appartement zal volledig tot z’n recht komen op de verkoopfoto’s.

Klaar om jouw appartement te verkopen, samen met UGLY.BE?

Heerlijk! Wij staan alvast te trappelen om jouw huidige thuisje te komen bezoeken. Maak je snel een afspraak?